Soha, sehol nem hugyozom le a kezem, de minden WC-zés után megmosom, akárhol vagyok!
tegnapelőtt 19:59
2/30 anonim válasza:
Mindig kezet mosok, akkor is, ha nem lett pisis a kezem. Otthon is, máshol is. Sokszor előtte is, ha olyan munkát csinálok (pl. munkahelyen festékek, ragasztók, vonalzók amit más is használ stb.). De otthon is, előtte is, ha pl épp tampont használok. De utána mindig, ha használom a tampont ha nem, WC után mindig megmosom a kezem.
Tudom, mindenkinek más a higiéniai igénye.
tegnapelőtt 20:04
3/30 anonim válasza:
Nekem még SOHA nem lett pisis a kezem, cserébe MINDIG megmosom
tegnapelőtt 20:11
4/30 whereislove66 válasza:
Én a nagy Torrentétől úgy tanultam hogy előtte mosok kezét.Nem fogom még koszos kézzel.Utána mindegy nekem...
tegnapelőtt 20:12
5/30 Senior Séf válasza:
Nem szoktam. Jellemzően kint élem az életemet, a pisit is ott intézem el.
tegnapelőtt 20:16
6/30 anonim válasza:
Mindig megmosom.
tegnapelőtt 20:18
7/30 anonim válasza:
Nő vagyok de előtte és utána is megmosom, már csak amiatt is mert a wc lehúzó kallantyú is csupa baci. Nem mondom hogy nagy ritkán nem vagyok rá lusta de azért figyelek rá. Munka közben meg többszörösen ugyanis csecsemőkkel foglalkozom.
tegnapelőtt 20:23
8/30 anonim válasza:
Te kérdeztél, mi meg válaszoltunk. NYILVÁN meg kell mosni a kezünket minden WC-zés után. Ezt már a gyerekek megtanulják az óvodában. ez a normális.
tegnapelőtt 20:25
9/30 anonim válasza:
Én nem is gondolkodom rajta, egyszerűen annyira alapvető, mint hogy kitörlöm. De ezt sajnos nem otthon láttam, szerintem oviban ivódott így belém.
tegnapelőtt 20:28
10/30 anonim válasza:
Én így lettem nevelve. Ugyanúgy, ahogy wc papírt is mindig használok, úgy mindig kezet is mosok.
Ez az alap, oviban is ezt tanulják a gyerekek, az ember ebben nő fel.. persze aki otthon mást lát... nyilván nem elég csak az, hogy az oviban ezt látja a gyerek, a szülőnek is normálisan kell nevelni otthon, úgy fog rendesen beleépülni ez az emberbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!