Pisi után ha nem lett pisis a kezetek mostok kezet otthon? N
Én nem. Azért sem, mert munkában teljesen kiszárad, mert ott nyilván a kosztól lemosod mindig.
Ha ételhez nyúlok akkor mosok kezet, de máskor nem.
Nemed is érdekel, inkább nők válaszát várom.

17-es,bokor nyilván más, én speciel leöntöm egy kis vízzel a kulacsból.
De hogy a fenébe felejted el egy normál vécénél???

#26 de azt nem tudom, hogy érzed e, hogy itt te vagy speciális. Nekem minden párkapcsolatban az volt, hogy voltak random nem tervezett szexek. Akár pl tök normális reggel ébredés után, akár pisilés után szexelni. Vagy ha több menet van sincs zuhanyzás a menetek között, de pisilés tipikusan van.
A szagok is olyanok, hogy egyrészt lehet kellemetlen, de a sterilitásnál meg nincsenek ott azok a kémiai dolgok, amik hathatnak a másik idegrendszerére, szóval ennek is lehet akár előnye is. Eleve sokan nem minden nap zuhanyoznak.
Meg ez, hogy fertőzést szedsz össze ennyire könnyen is elég speciális.
Csak azt akarom mondani, hogy tök OK, hogy te így csinálod, mert így működsz. De ami itt korábban volt, hogy kb ezt akarja beállítani valaki a kultúremberként való élettel az nagyon abszurd.

Te kinyalnád a nőt ha tegyük fel a sperma/elovaladek íze lenne a vaginának? Szerintem a legtöbb férfi nem vállalná.
Ha ovszeres volt a behatolás akkor szerintem sok nő simán lehúzza az óvszert és megcsinálja azt az orált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!