Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Pisi után ha nem lett pisis a...

Pisi után ha nem lett pisis a kezetek mostok kezet otthon? N

Figyelt kérdés

Én nem. Azért sem, mert munkában teljesen kiszárad, mert ott nyilván a kosztól lemosod mindig.

Ha ételhez nyúlok akkor mosok kezet, de máskor nem.

Nemed is érdekel, inkább nők válaszát várom.

tegnapelőtt 19:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

19

Az már túlzott hipchonderség!

tegnapelőtt 22:51
 22/30 anonim ***** válasza:
14%
#22 ez még csak nem is az, hanem csak idiótaság :D mert ettől szerintem semmilyen fertőzést nem lehet elkapni.
tegnapelőtt 22:53
 23/30 anonim válasza:
0%
Nem kell lemosni lenyalom én rólad :DDD
tegnap 01:36
 24/30 anonim ***** válasza:
86%

17-es,bokor nyilván más, én speciel leöntöm egy kis vízzel a kulacsból.

De hogy a fenébe felejted el egy normál vécénél???

tegnap 11:21
 25/30 tejjelkifili válasza:
0%
Akik ennyire kivannak attól, hogy mi van ha nincs mosás, ti hogy szexeltek? Ha a másiknak el kell menni pisilni, onnantól nincs orál, amíg nem mossa meg a punit/kukit? :D Vagy az ok, hogy a nem megmosod nemiszervet nyalogatjátok, de ha a kezetek csak hozzáér a nemiszervetekhez nem is a pisihez az már nagyon durva? :D
tegnap 11:37
 26/30 anonim ***** válasza:
89%
Tejjelkifli, én nem vagyok hajlandó addig szexelni semmilyen módon, amíg le nem tusoltunk és tiszta mindenünk. Kellemetlenül érezném magam ha a páromnak a beizzadt "halszagot" kellene éreznie ha nyal, ugyanígy fordítva. Arról nem beszélve hogy nőként sajnos nagyon gyorsan össze tudok szedni bármilyen fertőzést egy nem mosott nemiszervtől, mert érzékeny erre a hüvelyem... Nincs kedvem minden 5-6. Szex után nőgyógyászhoz futkosni mert nem lenne hajlandó tisztálkodni a párom
tegnap 12:58
 27/30 tejjelkifili válasza:
0%

#26 de azt nem tudom, hogy érzed e, hogy itt te vagy speciális. Nekem minden párkapcsolatban az volt, hogy voltak random nem tervezett szexek. Akár pl tök normális reggel ébredés után, akár pisilés után szexelni. Vagy ha több menet van sincs zuhanyzás a menetek között, de pisilés tipikusan van.

A szagok is olyanok, hogy egyrészt lehet kellemetlen, de a sterilitásnál meg nincsenek ott azok a kémiai dolgok, amik hathatnak a másik idegrendszerére, szóval ennek is lehet akár előnye is. Eleve sokan nem minden nap zuhanyoznak.

Meg ez, hogy fertőzést szedsz össze ennyire könnyen is elég speciális.

Csak azt akarom mondani, hogy tök OK, hogy te így csinálod, mert így működsz. De ami itt korábban volt, hogy kb ezt akarja beállítani valaki a kultúremberként való élettel az nagyon abszurd.

tegnap 13:48
 28/30 anonim ***** válasza:
20%
Valamilyen szinten egyetértek. Én sem mondom, hogy nincs néha olyan eset hogy nem rögtön tusolás után, de azért viszonylag még tisztán esünk egymásnak, és természetesen ha egyszerre megy 2 menet, a 2 közott én se tusolnék újra, de az esetek nagy részében muszáj figyelnem arra hogy ne teljen el túl sok idő egy tusolás után.
tegnap 14:40
 29/30 anonim ***** válasza:
34%
sok nő már csak azután sem hajlandó az orálra ha megvolt a hüvelyi behatolás, nem szeretem az ízem okra hivatkozva írták már itt is
tegnap 18:10
 30/30 anonim ***** válasza:
61%

Te kinyalnád a nőt ha tegyük fel a sperma/elovaladek íze lenne a vaginának? Szerintem a legtöbb férfi nem vállalná.

Ha ovszeres volt a behatolás akkor szerintem sok nő simán lehúzza az óvszert és megcsinálja azt az orált.

ma 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!