Mi a legjobb kifogás arra hogy nem akarok inni alkoholt a buliban, anélkül hogy komorrá tenném a buli hangulatot? Én józanul érzem jól magam

válasza:Ha magyarázkodni kell, akkor a társaság szar.
Olyan közeget kellene keresned, ami hozzád illik.
Divatból ne járj közéjük, mert igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több.
Én sem iszok alkoholt (sosem), aztán amikor megkérdezik, hogy lehet így élni, visszakérdezek, hogy ja, ettől lesz életem? Rendszerint csend lesz.

válasza:

válasza:Miért lenne attól komor hangulat, ha te nem iszol akoholt? Kivéve, ha búvalbévelt arccal ücsörögsz, de azon az alkohol sem segítene.
Másrészt meg ha a társaságnak probléma, hogy egy valaki nemiszik alkoholt, ott a bandával van baj.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:-Te, Józsi nesze itt egy sör. Igyál mán meg valamit. Így elcseszed a hangulatot. Miért nem iszol?
- Kösszönöm de nem..Mert ha iszok; mindenkit meghágok aki a közelemben van. Először is azt aki az italt adja.

válasza:Jó kifogás valójában nincsen, hiszen a nevében is bennevan, hogy ez nem egy valós ok.
A helyes hozzáállás az lenne, ha a valós okot mindanád meg, hiszen elvileg egy buliba mész, ahol valszeg a barátaiddal zalálkozol, akiknek meg amúgy nem szokás hazudozni.
De ha az ismerőseid átverése a célod, akkor mondd pl, hogy májnagyobbodásod lett a rossz étkezéstől és az eddigi alkoholizástól, így orvosi utasításra vissza kell vened minden károsból, gyorsan felszívódó szénhidrátból, zsírból, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Nekem a forró tea és a forralt bor a kedvencem. Ha kinegyek egy karácsonyi vásárra, akkor mindig veszek. Nektek mi a kedvenc vásári dolgotok?
Netflixes filmek/sorozatok jöhetnek.
Gyűjteni szeretnék pár új helyet, amiket kipróbáljak :) főleg igazi éttermek érdekelnének, nem street foodok.
Lamolepet szedek 200mgot. Eleinte jó volt. Aztán fel lett emelve 300,de mostanába nagyon ingadozok. Főleg depresszios fázis. Litiumrol olvastam ,de nem merném. Kinek mi vált be ?
Olyan sorozatot keresek hangulatban és stílusban, ami a fentebb említetthez hasonló. Nem feltétlenül kell kórházban játszódnia, csak legyen vidám, romantikus.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!