Hogyan ünneplitek Augusztus 20-át?

válasza:Iszom egy Krombachert és alszom. Utálom ezt a napot, mindig ekkor jön a hülye idő.
Aztán a szepember megint szép.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:# 7
Ma este éppen melyik filmben fogják mutatni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Láttam a hirdetményen, hogy augusztus 15-ig küldik ki a papírokat. Azok is szavazhatnak, akik októberig betöltik a 18-at, vagy csak azok akik augusztus 15-ig?
Akkor nyitva lesznek a boltok?
Néztem élőben a tavalyit. A kertemben nagyobbat csinálok Szilveszterkor.. Már ott is lenyúlják a pénzt ?
Idén vajon meg lesz tartva Budapesten az augusztus 20-i tüzijáték valamint Debrecenben a virágkarnevál és a szintén este a tüzijáték? Ugyanis a mostanában külföldön történt terrortámadások miatt,félő hogy lehet amikor Budapesten a Duna parton rengeteg ember...
Sziasztok! Jól tudom, hogy a mai világban már nem három, hanem csak két releváns emberi kötődés van; a család és a szerelem. Sajnos tapasztaltam, hogy a harmadik, s talán a legfontosabb emberi kapcsolat, a BARÁTSÁG mára már értelmét vesztette, elkorcsosult és...
Január vagy augusztus? Köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!