Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan látod ezt a témát?

Hogyan látod ezt a témát?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én katolikus vallasu vagyok, hallotam már sokszor a Tvben gyülis pásztorokat hogy akik nem térnek meg a földön, nem fogadják be a Megváltót, Messiás Jézus Krisztust az Isten Fiàt azoknak halál után, foldi életük lejárta után a Pokol az örök gyötrelem a részuk... csak az kerulhet mennybe akik Hisznek az Isten Fiában Jézusban és megtérnek, aki nem tér meg a pokolba fog kerulni.!!! Én azt allitom hogy hiaba beszelnek onnan senki se jött vissza
jan. 7. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugyan az a kérdező vagy, aki minden nap feltesz legalább egy ehhez hasonló kérdést ebben a témakörben, akkor legyél már olyan kedves és takarodjál már a vallás kategóriába ezekkel a kérdésekkel, köszönöm.


Ha nem ő vagy, akkor ne vedd ezt magadra.

jan. 7. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha katolikus vagy, miért érdekelnek a gyülis pásztorok? A saját vallásod papjait hallgasd!
jan. 7. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
#2 a katolikus egyház is ezt gondolja
jan. 7. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer református vagy, egyszer hitgyülis, most katolikus hívőnek adod magad ki.


Miért csinálod ezt?


Szerintem nem vagy komplett.

jan. 7. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 Jézus 666 ***** válasza:
100%
Nem a vallása miatt tartanak valakit hülyének, hanem amiatt, amit beszél...
jan. 7. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
szegény emberek kr.e.5000 ből :c
jan. 7. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt vannak a tiszta és igaz gondolatok amik Istentől származnak és minden kételyt eloszlatnak:


1János 4:14 RÚF

És mi láttuk, és bizonyságot teszünk arról, hogy az Atya elküldte a Fiát a világ üdvözítőjéül.


1JÁNOS 4

A lelkek megvizsgálása

1Szeretteim, ne higgyetek minden léleknek, hanem vizsgáljátok meg a lelkeket, hogy Istentől valók-e, mert sok hamis próféta jött el a világba. 2Az Isten Lelkét erről ismeritek meg: amelyik lélek vallja, hogy Jézus Krisztus testben jött el, az Istentől van. 3Amelyik lélek pedig nem vallja Jézust, az nem Istentől van. Ez az antikrisztus lelke, amelyről hallottátok, hogy eljön, most pedig már a világban van. 4Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van. 5Ők a világból valók, ezért a világ szerint beszélnek, és a világ rájuk hallgat. 6Mi Istentől valók vagyunk: aki ismeri Istent, az hallgat ránk, aki nem Istentől van, az nem hallgat ránk. Erről ismerjük meg az igazság lelkét és a tévelygés lelkét.


Az Isten szeretet

7Szeretteim, szeressük egymást, mert a szeretet Istentől van, és aki szeret, az Istentől született, és ismeri Istent; 8aki pedig nem szeret, az nem ismerte meg Istent, mert Isten szeretet. 9Abban nyilvánult meg Isten irántunk való szeretete, hogy egyszülött Fiát küldte el Isten a világba, hogy éljünk őáltala. 10Ez a szeretet, és nem az, hogy mi szeretjük Istent, hanem az, hogy ő szeretett minket, és elküldte a Fiát engesztelő áldozatul bűneinkért. 11Szeretteim, ha így szeretett minket Isten, akkor mi is tartozunk azzal, hogy szeressük egymást. 12Istent soha senki nem látta: ha szeretjük egymást, Isten lakik bennünk, és az ő szeretete lett teljessé bennünk.

13Abból tudjuk, hogy benne maradunk, és ő mibennünk, hogy a maga Lelkéből adott nekünk. 14És mi láttuk, és bizonyságot teszünk arról, hogy az Atya elküldte a Fiát a világ üdvözítőjéül. 15Ha valaki vallja, hogy Jézus Isten Fia, abban megmarad Isten, ő pedig Istenben; 16és mi ismerjük és hisszük azt a szeretetet, amellyel Isten szeret minket. Isten szeretet, és aki a szeretetben marad, az Istenben marad, és Isten is őbenne. 17Abban lett teljessé a szeretet közöttünk, hogy bizalommal tekinthetünk az ítélet napja felé, mert ahogyan ő van, úgy vagyunk mi is ebben a világban. 18A szeretetben nincs félelem, sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet; mert a félelem gyötrelemmel jár, aki pedig fél, nem lett tökéletessé a szeretetben. 19Mi azért szeretünk, mert ő előbb szeretett minket. 20Ha valaki azt mondja: „Szeretem Istent”, a testvérét viszont gyűlöli, az hazug, mert aki nem szereti a testvérét, akit lát, nem szeretheti Istent, akit nem lát. 21Azt a parancsolatot is kaptuk tőle, hogy aki szereti Istent, szeresse a testvérét is.

jan. 7. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos lenne, hogy amit hallasz, annak utána járj, hogy az írások összhangban vannak-e az elhangzottakkal.

Ha valaki ismeri Istent, az tudja mi az Igazság Róla, és a szándékáról.

Istent pedig a Szaván, és Jézus tettei által lehet megismerni

jan. 7. 23:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!