Hétfájdalmas rózsafüzért hol találhatom meg svéd nyelven?

válasza:Szólj csak nyugodtan! (Magam is puskáztam...)
1. Som Simeon vid Hans presentation förutsade att en dolk skulle genomborra din själ.
2. Med vilken du flydde till Egypten.
3. Som du sökte i tre dagar i sorg.
4. Som du såg bära det stora korset och gå upp till Golgata.
5. Som du såg korsfäst.
6. Vars heliga döda kropp lades i ditt knä.
7. Som du såg läggas i graven.
Kapcsolódó kérdések:
Ugye ők sokáig azt gondolták, hogy ha elfogadóak mindenkivel, és bárki magas szociális segélyekre, támogatásokra számíthat náluk, akkor idővel ezek az emberek integrálódni fognak a helyi kultúrába. Ehhez képest annyi migránst beengedtek, akik miatt megsokszorozódott a...
Van instagramon egy bejegyzés, amit egy svéd fiók tett ki. Ebben kifigurázza a dán nyelvet (egy hablatyoló kecskével szemléltetve) mellette meg egy macska aki nem ért semmit és tátja a száját (az a svéd). Na ezalatt a poszt alatt a svédek elég lazán kezelik a dolgot...
Szent Brigitta nem a védőszentem, de nagyon sokat segít nekem, sokszor szoktam kérni a közbenjárását, és végig csináltam már az egy éves 15 imáját is, nemrég belevágtam a 12 évesbe. Szoktam néha olvasgatni Brigitta életéről amikor olyan kedvem van, és nemrég...
Ezek érdekelnének többek között: 1) A Svéd Egyház tényleg kivette a doktrínájából a poklot? (hol érhető el angol/svéd nyelven ez a dokumentum)? 2. A Svéd Egyház tényleg a nemsemlegességre törekszik, és így pl. az imák szövegében is változtatnak? (Ha tudtok hiteles...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!