Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Isten csak a 4. napon...

Ha Isten csak a 4. napon teremtette az égitesteket (tehát a Napot is), akkor hogy telt el 4 nap?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 23:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 Bazsii05 válasza:
21%
ez jó kérdés
2011. okt. 30. 23:42
 2/72 anonim ***** válasza:
29%
Hát ez rohadt jó kérdés!!!
2011. okt. 30. 23:43
 3/72 anonim ***** válasza:
46%
Úgy, hogy nem ő teremtette.
2011. okt. 30. 23:46
 4/72 anonim ***** válasza:
24%
Hát ez nemkutya! ;)
2011. okt. 30. 23:48
 5/72 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom karórája azért csak volt, az biztos úgy volt beállítva.
2011. okt. 31. 00:12
 6/72 PearJuice válasza:
37%
haha, erre már én is gondoltam. csomó marhaság van a bibliában, vallásos emberek meg még mindig vannak. azt hinné az ember, hogy minél többet tudunk meg a világról, annál kevesebben lesznek vallásosak, de nem. furák az emberek. furák és kétségbeejtőek. jóccak!
2011. okt. 31. 00:18
 7/72 anonim ***** válasza:
37%

Az egy nap nem feltétlenül 24 órát jelentett. Csak egy bizonyos időegységet, amik elteltek. Lehet, hogy az 1 óra volt pl.

...

De ennél sokkal nagyobb ellentmondások is vannak a Bibliában. Tessék csak megnézni YouTube-on a 'Quiz Show (Bible Contradictions' című, ismeretterjesztő-szórakoztató vidit.

2011. okt. 31. 00:33
 8/72 anonim ***** válasza:
23%

Csak elméletben gondolkodj!

Ha kialudna a Nap, vagy olyan vastag porréteg, vagy felhőréteg lenne a Föld körűl, hogy senki ember nem látná a Napot, akkor nem telne el nap? A Föld és az ég az első napon lett megteremtve mindenek a maga törvényei folyamán, ahogy az Úr rendelte, és a mai napig eképpen haladva mindenek a maga útján.

Üdv: L

2011. okt. 31. 00:58
 9/72 anonim ***** válasza:
36%

Isten

Őserdőben elszigetelten élő törzseket teremt, pokolra jutnak a hitetlenségük miatt.

2011. okt. 31. 01:07
 10/72 anonim ***** válasza:
43%
Ezek valójában színbólumok és korszakokat jelentenek. Isten mindenható, fáradtság nélkül teremthet bármikor és bármit.
2011. okt. 31. 01:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Tényleg van olyan, akit annyira taszít a hit, meg Isten, hogy már kirázza őt a hideg ha csak meghallja ezen szavakat?

Osztálytársamról beszélek... tegnap mondta barátnőm, hogy ő már 8 éve minden este imádkozik és hozzá teszi, hogy köszönöm Istenem amit megadtál Nekem, de ezt minden alkalommal. Én templomba szoktam járni minden vasárnap, osztálytársam viszont se ima, se templom. Azt...

Mi Isten véleménye az imádatban felhasznált képmásokról?

Zsoltárok 115:4-8 "Azoknak bálványai ezüst és arany, Földi ember kezének munkája.  5 Szájuk van, de nem beszélnek, Szemük van, de nem látnak,  6 Fülük van, de nem hallanak, Orruk van, de nem szagolnak.  7 Kezük van, de nem tapintanak, Lábuk van, de nem járnak; Nem...

Másnak is nehéz rátalálni arra, akit Isten neki teremtett?

Hiszem, hogy Isten ezen a területen is vezet. Ám mégis sokszor vagyok türelmetlen, és eszembe jut, hogy keresgéljek én magam is. Aztán úgy érzem, h Istennek nincs szüksége a segítségemre (ami igaz is), de mi van, ha Ő sugallja a gondolatot? Olyan bonyolultnak tűnik....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!