Tudnátok valami tippet adni?
Figyelt kérdés
Hogyan kellene meghálálni istennek amit tett értem? Például amikor általánosban piszkáltak este imátkoztam és másnap senki se piszkált. És még számtalan ilyen dolog volt/van. (CSak ne azt a, ,10 parancsolatot'' modndjátok amit pár kókler hordott össze.2014. máj. 7. 21:29
2/9 anonim válasza:
Úgy, hogy szereted Őt. Jézus krisztus azt mondja hogy aki szereti Őt, az megteszi, amit kér. Amit kér az embertől, az pedig le vagyon írva az evangéliumokban. Bocs, ha kókler voltam. :)
3/9 anonim válasza:
Melyik részével van bajod? A ne lopj?
4/9 A kérdező kommentje:
Az egész egy nagy idiótaság. Pl mi van azzal, hogy ne csinálj szobrot és ne imádd azt? Az egyház első dolga volt, hogy templomokat+ kereszteket építsen.
2014. máj. 7. 21:37
5/9 anonim válasza:
Tehát szerinted szobrokat kell imádni és isteníteni?
6/9 A kérdező kommentje:
NEM! Éppen, hogy nem! Na, de akkor, hogy térítsem vissza azt amit isten adott nekem?
2014. máj. 7. 21:49
7/9 anonim válasza:
Úgy, hogy azt adod az embereknek, amit neked Isten. Jól bánsz velük, szereted őket, igyekszel nekik mindenben segíteni. Isten sem vár mást tőled.
8/9 anonim válasza:
Miért akarod visszaadni?
Tudom, hogy hazudsz és rosszat kaptál.
9/9 anonim válasza:
amit pár kókler hordott
össze.
Az a kókler épp Isten volt. Én nem sértegetném azt, aki segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!