Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudnátok valami tippet adni?

Tudnátok valami tippet adni?

Figyelt kérdés
Hogyan kellene meghálálni istennek amit tett értem? Például amikor általánosban piszkáltak este imátkoztam és másnap senki se piszkált. És még számtalan ilyen dolog volt/van. (CSak ne azt a, ,10 parancsolatot'' modndjátok amit pár kókler hordott össze.
2014. máj. 7. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Oszd el mindened a szegényeknek.
2014. máj. 7. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy szereted Őt. Jézus krisztus azt mondja hogy aki szereti Őt, az megteszi, amit kér. Amit kér az embertől, az pedig le vagyon írva az evangéliumokban. Bocs, ha kókler voltam. :)
2014. máj. 7. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Melyik részével van bajod? A ne lopj?
2014. máj. 7. 21:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Az egész egy nagy idiótaság. Pl mi van azzal, hogy ne csinálj szobrot és ne imádd azt? Az egyház első dolga volt, hogy templomokat+ kereszteket építsen.
2014. máj. 7. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Tehát szerinted szobrokat kell imádni és isteníteni?
2014. máj. 7. 21:45
 6/9 A kérdező kommentje:
NEM! Éppen, hogy nem! Na, de akkor, hogy térítsem vissza azt amit isten adott nekem?
2014. máj. 7. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy azt adod az embereknek, amit neked Isten. Jól bánsz velük, szereted őket, igyekszel nekik mindenben segíteni. Isten sem vár mást tőled.
2014. máj. 7. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért akarod visszaadni?

Tudom, hogy hazudsz és rosszat kaptál.

2014. máj. 7. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:

amit pár kókler hordott

össze.

Az a kókler épp Isten volt. Én nem sértegetném azt, aki segít.

2014. máj. 7. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!