Hogy rázzak le egy Jehova tanút?
Náluk ez a viselkedés normális. Arra képezik ki őket, hogy mindenáron megtérítsenek mindenkit, akit látnak.
Mondd neki, hogy te a Sátánt választod Jehova helyett, és inkább megmaradsz a józan eszednél, minthogy csatlakozz az elmebeteg szektájukhoz.
De miért ha már egyszer visszautasítottam? És miért kell ezt egy munkahelyen?
Ennyire durva még nem akarok lenni, de már tényleg nagyon zavar!
"Nem akarom megbántani,...."
Pontosan ez a probléma mert lát benned esélyt és addig nem is fog leszállni rólad amíg keményen nem mondasz neki nemet.
Állj a sarkadra mert nem lesz nyugtod..
Nem tudsz vele mit csinálni, tényleg erre képezik ki őket. Ezt hétről hétre gyakorolják.
Azt viszont tudnod kell, hogy ha már annyira zavar a zaklatás, hogy a főnökhöz fordulsz és ő szól neki, akkor ő ezt úgy fogja venni hogy őt üldözik a hite miatt és számára ez bizonyíték arra, hogy a valódi vallást képviseli.
Nem fogják fel hogy a zaklatás miatt van.
A legjobb megoldás az ellenük, bár ez nálad nem megoldható, hogy bizonyságot teszel Jézusba vetett hited mellett. Onnantól kezdve a sátánnak néznek majd.
Mondd meg neki, hogy szivesen beállnál közéjük, de te a Mennybe akarsz jutni.
Ezzel viszont az a problémád, hogy ott nem lesznek nők.
Tiltakozni fog, de mondd meg neki, hogy te ezt a Bibliából olvasod ki!
(Kissé hímsoviszta magarázat...)
A Jelenések Könyve 8. része azzal kezdődik, hogy miután megszólaltak az utolsó ítélet harsonái, a Mennyországban fél óráig csend lesz.
Ez a bizonyíték arra, hogy ott nincsenek nők.
(Nekem már többet sikerült közülük vérig sértenem, mert hozzátettem, hogy jobban ismerem az Írást, mint ő[k].)
.
Egy próbát megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!