Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy rázzak le egy Jehova tanút?

Hogy rázzak le egy Jehova tanút?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, aki sokat beszél róla és a dolgaikról, egyszer már próbált beszervezni akkor közöltem vele, hogy nem érdekel, de most újra kezdte. Miért nem fogja fel, hogy engem nem érdekel, sőt zavar? Mit tegyek, hogy befejezze? Nem akarom megbántani, de ha máshogy nem megy akkor kénytelen leszek.
2016. jún. 27. 20:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Náluk ez a viselkedés normális. Arra képezik ki őket, hogy mindenáron megtérítsenek mindenkit, akit látnak.

Mondd neki, hogy te a Sátánt választod Jehova helyett, és inkább megmaradsz a józan eszednél, minthogy csatlakozz az elmebeteg szektájukhoz.

2016. jún. 27. 21:00
 2/16 A kérdező kommentje:

De miért ha már egyszer visszautasítottam? És miért kell ezt egy munkahelyen?

Ennyire durva még nem akarok lenni, de már tényleg nagyon zavar!

2016. jún. 27. 21:04
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

"Nem akarom megbántani,...."

Pontosan ez a probléma mert lát benned esélyt és addig nem is fog leszállni rólad amíg keményen nem mondasz neki nemet.

Állj a sarkadra mert nem lesz nyugtod..

2016. jún. 27. 21:06
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Megsemmisítő erejű ütést helyezz el a jobb füle tövében.
2016. jún. 27. 21:11
 5/16 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki, hogy nem érdekel, ebből mit nem ért? Ezzel az erőltetéssel még jobban taszít.
2016. jún. 27. 21:13
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
amikor legkozelebb is probalkozik, akkor a helyedben ezt mondanam neki " kedves xy, mar legutobb is elmondtam neked vilagosan es erthetoen, szepen, hogy nem szeretnek tagja lenni a Jehova tanui kozossegnek, kerlek tobbszor ne is probalkozz ezzel a temaval nalam. nem szeretnelek megbantani, de nem vagyok kivancsi erre"
2016. jún. 27. 21:23
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
Azt kell neki mondani, hogy tudom mi ez, benne voltam, csak kiléptem. Rögtön abbahagyja majd. Ezt egy olyan nőtől tudom, akit ebbe belekényszerítettek gyerekként, majd felnőttként kilépett
2016. jún. 27. 21:28
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudsz vele mit csinálni, tényleg erre képezik ki őket. Ezt hétről hétre gyakorolják.

Azt viszont tudnod kell, hogy ha már annyira zavar a zaklatás, hogy a főnökhöz fordulsz és ő szól neki, akkor ő ezt úgy fogja venni hogy őt üldözik a hite miatt és számára ez bizonyíték arra, hogy a valódi vallást képviseli.

Nem fogják fel hogy a zaklatás miatt van.

A legjobb megoldás az ellenük, bár ez nálad nem megoldható, hogy bizonyságot teszel Jézusba vetett hited mellett. Onnantól kezdve a sátánnak néznek majd.

2016. jún. 27. 21:28
 9/16 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Köszönöm ez tökéletes válasz lesz! Ha ezek után se fogadja el, fel kell lépnem keményebben.
2016. jún. 27. 21:29
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

Mondd meg neki, hogy szivesen beállnál közéjük, de te a Mennybe akarsz jutni.

Ezzel viszont az a problémád, hogy ott nem lesznek nők.

Tiltakozni fog, de mondd meg neki, hogy te ezt a Bibliából olvasod ki!

(Kissé hímsoviszta magarázat...)

A Jelenések Könyve 8. része azzal kezdődik, hogy miután megszólaltak az utolsó ítélet harsonái, a Mennyországban fél óráig csend lesz.

Ez a bizonyíték arra, hogy ott nincsenek nők.

(Nekem már többet sikerült közülük vérig sértenem, mert hozzátettem, hogy jobban ismerem az Írást, mint ő[k].)

.

Egy próbát megér...

2016. jún. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!