Erre vezet a multikulti (Krisztus előtt / után elhagyása)?
Ezek meghülyültek?
A BBC vallásügyi osztályának vezetője Akil Achmad. Az ő döntése alapján a BBC többet nem fogja használni a Krisztus előtt (BC) illetve a Krisztus után (AD = anno domini = az Ur xxx esztendejeben) kifejezéseket, mert ez sérti az Angliában élő vallasi kisebbségeket. Helyettük a " Common Era and Before Common Era" (közös idő és közös idő előtt) kifejezéseket vezetik be.
Az " University Challenge " es az "In Our Time" programokat már ennek a határozatnak a jegyében készitették el.

válasza:

válasza:Most mi a kérdés?
Magyarul is létezik i.e. és i.sz. is, mindenki azt használja, amelyik szimpatikus neki.

válasza:Mondjuk nekem az "nem fér a fejembe", hogy ennyi év együttélés után melyik az a "kisebbségi" angliában, aki azzal sétált be a minisztériumba, hogy őt már annyira zavarja a könyvekben a Krisztus előtt-után, hogy most már vagy megváltoztatják, vagy ő inkább hazaköltözik.
Valamint hogy ki lehetett az, aki erre azt mondta, hogy "Csak azt ne..." és inkább megváltoztatta.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ez egyszerűen undorító. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha nálunk is ez lenne...
Ja, hoppá, nálunk is ez van. Mégis felkelt ma is a Nap.
Kapcsolódó kérdések:
Körülbelül két hónapig szedtem rendszeresen pánikroham kezelésére. Egy hónapja döntöttem úgy hogy leszokok róla (bár lehet rossz kifejezés, mert a pszichiáter azt mondta, hogy nem lehet rászokni), már csak akkor veszem be, hogyha álmatlanság miatt nem sikerül...
Ezzel a témával kapcsolatban ezt találtam: 1./ Szülői ház elhagyása A 16.életévet betöltött kiskorú jogosult a gyámhatósághoz fordulni és törvényes képviselője hozzájárulása nélkül kérni, hogy a szülők által kijelölt tartózkodási helyet elhagyhassa. Vonatkozó...
Tobb mint ket evig szedtem fogamzasgatlo tablettat, es 2 honapja abbahagytam a szedeset. Az utana kovetkezo honapban 28 napra megjott a menstruaciom, de a mostani elmaradt. Terhes nem vagyok (tesztet mar csinaltam). Valakinek van arrol tapasztalata, hogy meddig szamitsak ilyen kimaradozasokra?
Úgy értem akik békésen megvannak egymás mellett. Úgy miért nem működik? Mindenki a saját hagyományait szokásait követi vagy ez nem válik be? (persze az olyanokra értem aki nem erőszakos, meg nem nézi le más szokásait)
most 17 éves vagyok, 2 hónapja járok lovagolni, lassan elhagyom már a futószárat és a díjugratást jobban tetszik, mint a sima tereplovaglás...nem is a verseny miatt, csak simán maga a sport tetszik. köszönöm:) 17/l
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!