Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Kultúra és közösség » Valláskritika

A kérdés

A "migráció" Isten büntetése?

Newton III. törvénye hatás-ellenhatás, ismerős? Számtalan példa vab az élet minden területéről és nem pusztán a természettudományokban hogy ez a világot átható törvények egyike. Amit veled csinálnak, benned ugyanolyan nagyságú, de ellentétes düh/szándék jön létre és idők kérdése, hogy materializálódjon tetlegességben. Ugyanúgy megfigyelhető hogy a vallásokban és a spirituális filozófiákban egyaránt alapkövekként megtalálható ez a "fizikai" törvény. Elkékezz csak hittanra : "Jézus mondá, ne tegyél azt mással, amit magaddal nem tennél" illetve a karma törvénye : "minden amit okozol visszaszáll rád". Érdekes, ha megvizsgáljuk a világ működését ezt mindenben megtaláljuk ;)


A középkor derekán a nyugat-európai konkvisztádorok kiirtották a latin-amerikai kontinens virágzó civilizációit (aztékok, maják,inkák, nazcák). Úgy vágták le őket mint a kutyákat. Ugyanezt tették az indiánokkal is és a keresztes hadjáratokról se feledkezzünk el. Inkvizíció és a feketék rabszolgásítása. Nem akarom végig zongorázni a nyugat-európaiak bűnét más rasszok ellen, mert mindenki tanulta akár felületesen is.


Mit hoz a sors a XXI.sz-ban? A "migráció" mások mesterséges kontinensfoglalásként nevezik, igazából lényegtelen milyen szinonimát használunk rá. Megtapasztaljuk napjainkban illetve az elkövetkezendő időben egyre jobban ennek a hatásait, aminek ugyanaz lesz a következménye ránk nézve, mint amit őseink tettek az ide érkezők őseivel


Én nem tudom, hogy ez mesterségesen háttérhatalmi/illuminati/szabadkőműves páholyokból tudatosan szervezett tevékenység lenne vagy egyszerűen a túltolt ultraliberalizmus az elkényelmesedés/életösztönök feladásának következtében nem szándékosan előidézett folyamatról van-e szó. (aki tudja íra meg) A lényeg az, hogy az iszlám, ami domináns vallás teret fog hódítani nyugat-éurópában. Nem kell ragozni a történetet : az ISIS-t és módszereit mindenki ismeri. Ezek a fanatikusok folyamatosan áramlanak nyugat-európába és fognak is a jövőben, ha lecserélődne Magyarország kormánya ellepik akár pár éven belül Európát. Az iszlám olyan domináns vallás, ami ráerőlteti mindenkire a szokásait, amik valljuk be ugyanazok amiket mi nyugat-európaiak tettünk velük vagy rosszabb. Pl [link] Most még nyugaton cenzúrázva van a média és nem értesülünk azoknak a folyamatoknak a kezdetéről, amik akár pár éven belül az európai közbiztonság, közigazgatás végét jelent(het)i.


Gondold végig : Nézd meg a régi történelmi eseményeket és ugyanezeknek az inverzét látod ma. Még ha nem is látsz összefüggést a hatás és ellenhatása közt, mert Isten útjai kifürkészhetetlenek, de az eredmény a törvényt igazolja. Nem érdekes, irónikus és egyben bizarr ?Keress kérdéseket hasonló témákban: migráció, liberalizmus, Illuminati, iszlám, szabadkőmüvesség, inkvizíció

 2018. dec. 8. 13:28  Privát üzenet  

A válaszok
1 2 3
Lehet, de akkor Isten is bűnös népirtás bűntettében.

A válasz 42%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 38%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/28Időpont 2018. dec. 8. 13:29 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Isten nem szabta meg, hogy melyik népnek hol kell élnie.

A válasz 47%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/28Időpont 2018. dec. 8. 13:36 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A migráció és egy jobb élet lehetősége Allah ajándéka a muszlimoknak.

A válasz 28%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/28Időpont 2018. dec. 8. 13:38 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Kevered a fizikát, az ezotériát, Istent, a kormánypropagandát, a konteokat... De nem hibáztatlak, az álhírek meg féligazságok dömpingjének vagy kitéve, miért is lenne ez másként...

A válasz 93%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/28Időpont 2018. dec. 8. 13:40 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

1. Isten nem büntet.


2. Az emberek maguk okozzák a sok háborút, kegyetlenkedést, igazságtalanságot, ami miatt menekülniük kell. Isten ezt nem akarná.


3. isten az sem akarná, hogy pusztítsuk el a természetet és forrósítsuk fel a klímát, hogy aztán a déli országok élhetetlenné váljanak!


Nem, kérem, ezt az egészet az emberiség, közös erővel b**szta szét! Ez nem természeti csapás, ezt az emberiség magának okozta!A válasz 57%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/28Időpont 2018. dec. 8. 13:45 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Kérdező, a drog rossz, értem?

A válasz 67%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/28Időpont 2018. dec. 8. 14:15 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Előbb, utóbb az emberiség feltétlenül összekeveredik, ezt nem lehet megakadályozni, bár azt nagyon remélem, hogy én már nem érem meg, mert utálom ezt a gondolatot.

Ezért támogatom a magyar kormányt, bár jól tudom, kerítéssel nem lehet védekezni a bevándorlók százmilliói, milliárdjai ellen, csak késleltetni lehet ideig, óráig, de az is valami.A válasz 18%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/28Időpont 2018. dec. 8. 14:58 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

# 1/6 Lehet, de akkor Isten is bűnös népirtás bűntettében."


Vagy inkább igazságot szolgáltat. Ha a bűnöst lecsukják, vajon bűnös az igazságszolgáltatás ?


# 2/6 Isten nem szabta meg, hogy melyik népnek hol kell élnie."


De ha egyszerre vannak egy helyen,csak akkor egyetlen marad


# 3/6 A migráció és egy jobb élet lehetősége Allah ajándéka a muszlimoknak."


És egyben elvárás, hogy terjesszék ki az iszlám határát


# 4/6 Kevered a fizikát, az ezotériát, Istent, a kormánypropagandát, a konteokat... De nem hibáztatlak, az álhírek meg féligazságok dömpingjének vagy kitéve, miért is lenne ez másként..."


Tipikus csőlátásű materialista reakció. Nincsen analizáló képességed. Nézel, de nem látsz ! Nem érted a világ működését, az átfedéseket. A fizika, kémia és biológia is összefügg. Lehet rengeteg bölcsesség kell hogy ezt átlássa az ember, de sosem késő elkezdeni


# 5/6 1. Isten nem büntet."


Olvastad a Bibliát?


"2. Az emberek maguk okozzák a sok háborút, kegyetlenkedést, igazságtalanságot, ami miatt menekülniük kell. Isten ezt nem akarná."


Részben maguk, másrészt a NATO bombázta szét őket. Ha olyan az életformájuk, hogy gemyást írtják, itt nem ezt fogják tenni ? :O


"Nem, kérem, ezt az egészet az emberiség, közös erővel b**szta szét! Ez nem természeti csapás, ezt az emberiség magának okozta!"


Ez is igaz. Viszont ha így értelmezzük Isten törvényei elleni vétek, amit mint látjuk ugyanúgy kapjuk vissza. Így mondhatjuk, hogy Isten büntetése ez, mégha nem közvetve is# 8/28Időpont 2018. dec. 8. 14:59 Privát üzenet

"Részben maguk, másrészt a NATO bombázta szét őket. Ha olyan az életformájuk, hogy gemyást írtják, itt nem ezt fogják tenni ? :O"


Őket is bele értettem. A magát felsőbbrendűnek képzelő USA is tehet erről az egészről, meg a többi fejlett ország, aki ott akarja demonstrálni az erejét.A válasz 18%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/28Időpont 2018. dec. 8. 15:23 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Rejtvényjáték 728x90
Te nagyobb buntetes vagy.

A válasz 80%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/28Időpont 2018. dec. 8. 16:28 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Lehetséges, hogy a migráció Isten büntetése, egyfajta új özönvíz?
A migráció humanitárius válságot okozhat Kelet-Európában, a Balkánon? Az EU miért nem cselekszik?
A migráció Isten büntetése?
A migráció, lehet Isten büntetése?
Isten a migrációval bünteti az európaiakat?
Migráns ügyben keresztény megközelítéssel mi a helyes?

Kérdések a Kultúra és közösség rovatbólKérdések a Valláskritika rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!