Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lakó váltáskor mi legyen a...

Lakó váltáskor mi legyen a matraccal?

Figyelt kérdés

Röviden, régi, de gyönyörűen karban tartott lakást adok ki újszerű bútorokkal. 3 éve teljesen lecseréltem minden bútort, konyhát mindent. Egy pár lakott ott három évig, mindketten kifejezetten vékonyak, ez azért fontos, mert szerintem a matrac teljesen jó, nincs kifeküdve, stb. 3 éves matrac.

Most költözött be egy új lakó ma reggel és megkérdezte, hogy higéniai szempontból kérhetne-e egy új matracot.

Én őszintén nem szeretnék most matracot venni oda, gyönyörű a lakás, 3 éves minden, és nincs kifeküdve. Lomtalanítás tavasszal lesz, ergo elvitetni is 20 ezer lenne meg újat venni is. A lakó aki most költözött egy duckább nő, és azt gondolom, hogy ő viszont kifeküdné a matracot tehát ha ott lakik 2 évig pl, utána nyilván cserélni kell. Ez természetes, majd akkor veszek egyet 2 év múlva vagy amikor elmegy, de most úgy érzem, hogy ez egy tök jó matrac. Az előző páros nagyon tiszta volt és rendes tehát nem indokolt hivéniailag.

Mit gondoltok?

aug. 31. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Tisztíttattad?
aug. 31. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Bérbeadó vagyok, egyik lakásomban sincs matrac- hozza szépen a lakó a magáét. Ez nálam is tényleg higéniai kérdés.

Van olyan lakás, ami bútorozott, a másik nem- egyikben sincs matrac, szándékosan és soha senki nem reklamált miatta.

Vegyenek szépen a lakók és nekik is jobb lesz, ha viszik magukkal.

Az elszállítás valóban a te dolgod.

aug. 31. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
"Az előző páros nagyon tiszta volt és rendes tehát nem indokolt higiéniailag." Ezt nem tudhatod, milyen baleset érte már a matracot - nem direkt. Viszont egy szállodában sem szokták cserélni... Matracvédőt kell rárakni meg eleve mosható huzatút venni.
aug. 31. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Vegyen rá matracvédőt és ennyi. Amúgyis lepedőt tesznek plussz rá. A legtöbb matrachuzat levehető és mosható. Ezek után nem cserélnék matracot. Ha őt zavarja, vegyen. Szállodába, panziókban sem cserélgetik a bèrlések után
aug. 31. 15:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek!

Én is így gondolom!

Én is albérletben lakom, és ott is használt matrac volt, kimostam a matracvédőt és ennyi

aug. 31. 16:29
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Matracot nem cserélnék.

Vegyen magának, ha nem tud, akkor matracvédőt.

De én sem feküdnék bele mások után.

aug. 31. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

4# a szállodás tetszett.

Még mit nem, matraccsere... Nálunk ággyal együtt van, ha elszakad a huzat, elég azt áthúzatnom. Elvinni, meg vissza... Szőnyegcserét nem akar? Hátha mezítláb jár a szobában...

aug. 31. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Albérletben nekem sem tetszett a matrac mert túl puha volt.

Végül úgy egyeztünk meg tulajjal, hogy ami van elviszi, én meg veszek egy újat.

Aztán kiköltözéskor magammal viszem.

tegnapelőtt 00:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik neki hozzon ő másikat.

Ezt csak a te jóindulatod volt hogy új bútorokkal adtad ki.

tegnapelőtt 08:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Végül úgy egyeztünk meg, hogy elviszem, és vesz újat magának. Köszi at összes kommentet!
tegnapelőtt 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!