Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen vastag legyen ez a...

Milyen vastag legyen ez a konyhakés?

Figyelt kérdés

[link]


Egy ilyen konyhakést szeretnék csinálni, adott egy rozsdamentes kés acél ami megmaradt viszon a probléma az hogy 1cm vastag az anyag, nagyjából a szerkezete a felső résznél milyen vastag maradjon? Kovácsolni nemtudok szóval szinplán flexelve, csiszolva, reszelve, köszörülve stb lenne. a válaszokat előre is köszönöm



2021. febr. 18. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Ebből a márkából vettünk karácsonyra a családnak, de mi nakirit vettünk, nézd meg a linket, ott van minden paraméter, remélem segítettem:


[link]

2021. febr. 18. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Ajjjajaj, felejtsd el.
2021. febr. 18. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nézz meg pár videót, hogy hogyan készül egy ilyen kés....


És utána menj el valami jó késboltba, és vegyél magadnak egy jó kést. :)

2021. febr. 18. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Némettudás nélkül is megérted a filmből, hogyan készül egy jó kés...


[link]

2021. febr. 18. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
1500 Ft -ért vettem egy Extol vadáskést, valószínűleg százszor jobb, mint amit te flexxel csiszolsz sok munkával...
2021. febr. 18. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Van sok késem nem azért csinálom hogy legyen egy késem hanem mert szeretek alkotni ilyesféle dolgokat és nem számolom munkaidőt. Mindenkinek köszönöm a pozitív választ. Megvan az alakja a vastagságát majd félig elhasználódott durva csiszolókorongokkal fogom levinni aztán az az élszalagot nagyolva megcsinálom sarokcsiszolóval és szalagcsiszolóval onnan reszelővel pontosra és csinálok neki másodlagos élszalagot is. A nyele akác és valamilyen fuhább fa lesz. Ha eddig kész a pengét egyre finomabb csiszolópapírral kézzel leszoszolom fényesre olyan 2000 res papírig. Polírkorongom az nincs. És még a finom csiszolás előtt felhevítem Élénk narancssárgáig aztán fáradt olajba mártom utánna pedig sütőben visszaeresztem.
2021. febr. 19. 18:49

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!