Gnat típusú pliszé szúnyoghálóban hogy kell zsinórt cserélni?

válasza:Jesszus, gondolom ez budapest. 80 ért kapsz újat. Nekem a traex-es pliszét 7000ért javították. Ezt az árat a gnat mondta, vagy valami szerelő?
Kérj árát mástól is, amúgy ha van kis műszaki érzéked még finom ujjad állj neki nyugodtan.
További kérdések:
Egy fenyő ajtóra kellene, sajnos a zàr valami miatt nem jó. Olyan megoldás kellene, amit kívülről is, és belülről is el lehet fordítani Előre is köszi!
Azt tudom, hogy létezik 12 V-os Parkside, meg azt is, hogy a mostani újságjukban van 20 V-os fúró. A kérdés fent.
Sosem hegesztettem, azt sem tudom miként zajlik. De időnként szükség lenne rá hogy tudjam, ezért valamikor a jövőben vennék egy ilyen hegesztőgépet. Nehéz megtanulni hegeszteni, csak magamnak itthonra?
A konyhában, és a zuhanytálnál folyik rendesen. Nemrég cseréltek valamit a vízóra aknában.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!