Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ajtótömítést hogyan javítsam?

Ajtótömítést hogyan javítsam?

Figyelt kérdés

Egy panelházban lakom, a lakás bejárati ajtaját a szomszéd macska régebben kapargatni szokta. Az ajtón és az ajtófélfán is van egy rugalmas valami, gondolom leginkább szigetelés céljából. Ezt a macska elég rendesen megrongálta, egy jó nagy darab hiányzik az ajtón és az ajtófélfán lévőből is. Mi a neve ennek a dolognak? Mivel és hogyan lehet ezt megjavítani? Évtizedek óta ott van, ennyi idő után az egészet érdemes lenne cserélni?

Az ajtón lévő D profilnak tűnik, a félfán lévőt nem tudom, kb W alakúnak tűnik.

[link]

[link]

tegnap 09:14
 1/2 A kérdező kommentje:

Jobb kép az ajtófélfáról:

[link]

tegnap 09:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon rég innen vettem régi ablakhoz tömítést. Van ezer fajta, jobb oldali menüben tudsz keresgélni:

[link]

Szedj ki valahonnan egy darabot ahol teljesen ép és annak a formáját keressed.

Mérjed le akár, fotózzad be. Ha írsz nekik emailt, szerintem tudnak segíteni is, hogy az milyen, van e nekik olyan.

tegnap 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!