Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Van olyan lap vagy panel ami...

Van olyan lap vagy panel ami jó hő szigetelő?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy az egyik ablakkeretbe tennék egy olyan lapot vagy valamit ami kinti meleget kint tartja és a benti klimatizált levegőt megtartaná.

S csak egy kör formát kellene bele vágni a meleg levegő kivezetéshez. Ablak mellett vagy alatt nem vághatok a nyílászáróba nyílást. Albérletben lakom...

tegnap 09:53
 1/3 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
Üveget szoktak rakni az ablakkeretbe, az tökéletes a feladatra.
tegnap 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy hívják üveg.
tegnap 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Redőny nincs?

Vagy a mobil klímát akarod kivezetni?

ma 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Hol érdemes szigetelőszalagot venni, ami nem öregszik el 1 év alatt, és tapad is?

Nem kell a legjobb minőségű, csak a ragasztó helyén ne legyen takony 1 év múlva. És egyébként mennyibe kerül ez, ami normálisabb minőségű?

Milyen anyag oldja ha szigetelő szalag ragasztóját?

Szeretnék eltávolítani egy jó adag szigetelő szalagot (Nem is konkrétan szigetelő szalag bár lehet hogy az is az ilyen erős textilragasztó szalag tehát úgy értem hogy textil az anyaga... (4-5 centiméter széles)

A szigetelőszalag vagy a Cellux hagy durvább nyomot a műanyagfelületen?

Úgy értve, hogy a napnak kitéve, azaz szépen bele fogja sütni nyilván. De utána melyiknek a nyomát könnyebb eltávolítani? Én a szigszalagra tippelek, de ha valakinek van tapasztalata, szívesen venném.

Ajánlanátok valami jó és hatásos oldószert, aminek nagyon-nagyon-nagyon NAGYON kicsi a vezetőképessége?

Legutóbb egyszerűen vettem egy fél literes spray kivitelű bőrfertőtlenítőt, 1600-1700Ft körül volt az ára. Gondoltam, mivel alkohol, jó lesz a forrasztások utáni tisztításra. Hát, rosszul gondoltam, ugyanis minden egyes mosás után a mosott elektronika megőrül, és csak...

Öntapadós szigetelő csíkot rá lehet ragasztani a régi szigetelő gumira az ablakszárnyon?

Apám így csinálta meg az ablakot az albérletben,de mintha jobban jönne most a huzat a lakásba ebben a nagy szélben. Lehetséges hogy túl vastag a 2 szigetelés együtt és nem zár jól az ablak? Sokkal nehezebben lehet becsukni az ablakot és jobban hallani a szelet,mint eddig.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!