Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ez a hőre keményedő gyurma jó...

Ez a hőre keményedő gyurma jó fajta lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 9. 02:13
 1/2 anonim válasza:
Pont ma próbáltam ki, lassan vált formázhatóvá, de ebben közrejátszott, hogy hideg volt a kezem. Puhulás után már könnyen formázható, de nem nyúlik, gyorsan meg is sült, nem repedt ki, a színét is megtartotta. Szerintem jó:)
2012. ápr. 12. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 habii00 válasza:
szerintem is jó, bár nekem egy kicsit ragadt az elején de utána jó volt :)
2012. aug. 12. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!