Hol érdemes szerszámokat venni? Praktiker és OBI marha drága, de a konkurenciát nem ismerem. Barkácsboltra gondolok, precíziós csavarhúzók, egyéb kéziszerszámok. Nem elsősorban gépi érdekel.

válasza:

válasza:

válasza:Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Obiban Praktikerben olyan olcsó vacakságok is vannak amire egy rendes bolt nem tud semmi jótállást vállalni, mert szinte egyszer használatosak.
Ám ugyanott vannak közepes és elég rendes dolgok is. A kérdés csak az hogy évente egyszer akarod használni vagy mindennap dolgozni is akarsz az adott szerszámmal? Mert ha utóbbi akkor a drágább az olcsóbb mert sokkal tovább tart mint az olcsó bóvli.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ezt egy láncfűrész szaküzletben mondták,hogy ilyet ne vegyek.
Rá lehet tenni? Mennyit kell/lehet eltolni előre, hogy azért kilógjon a munkalap és ne legyen a szekrény síkjában? Mennyit enged a vízvető szegély?
Szakboltban vagy barkácsáruházban? (obi, praktiker, stb. ) Webáruház?
Szeretnék zsírkréta olvasztással képet csinálni, de szükségem van hozzá vászonra is amire elkészítem. A múltkor a praktikerbe vagy a baumaxxba mintha láttam volna, de meg se néztem. Valaki tud segíteni?
Kép a ragasztóról: Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!