520 lumenes 12v os LED spotból mennyi kell egy kicsi,600 x 300 as konyha hangulat világításához?
Az 600x300 milyen mértékegységben van?
Mert ha centiméterben, akkor hatalmas, 18 m2-es konyhád van, és nem értem, hogy miért kicsi. Milliméter nem lehet mert akkor egy laptop fér be csak recept olvasáshoz...
Azért nem kaptál választ a kérdésedre, mert ellentmondó adatok vannak a kérdésedben és mert nem mindegy, hogy mekkora a konyhád. Valóban kicsi a konyha? Vagy 600x300 CENTIMÉTER(?) azaz 6 méter szer 3 méter azaz 18 négyzetméteres ÓRIÁSI konyhád van.
Ellentmondásos kérdésre nem lehet normális választ adni, ne légy felháborodva, hanem próbáld meg értelmezni a választ! Nagyon korrekten egy egyszerű kérdést tett fel egyes válaszoló, de te nem fogtad fel mit kérdez...
Ha 600x300 cm-es a komyhád és szeletelni is ezeknek a led-eknek a fényében akarsz, akkor 10-12 darab minimum kellene belőle. De tényleg jó lenne eldönteni, hogy ez a konyha kicsi, vagy 18 m2!
"egy kicsi,600 x 300 as konyha hangulat világításához?"
Kicsi konyha?
A 6 méterszer hármas egy nagy szoba mérete.
Ezt én sem értem, de legalább erősíts vagy cáfolj meg, hogy 600 négyzetméter csak az alapterület és 300 meg a magasság, de akkor ez futball pálya. ..vagy hogy is van..Mi harminc és mi mennyi?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AU..
egyelőre nem derült ki, mekkora a konyha.
ha az általad megadott 6x3 méteres, akkor szerintem hangulatvilágításhoz elég 6 db ilyen spotlámpa a négy sarokba, és a két 6 méteres oldal közepére egy-egy a mennyezet felé fordítva. ha rendes világítás kell, akkor legalább 10-12 db szükséges.
egy kis konyhába ennek töredéke elég lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!