A konzervdoboz éghető?
Szeretnék csinálni valamit a konzervdobozzal, DIY dekor elemként, és eszembe jutott hogy esetleg gyertyát öntenék bele, de nem tudom hogy éghető-e a konzerv. :(
Tudtok mondani más ötletet amit tudnék vele kezdeni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A konzervdoboz alapanyaga vas. (Némi bevonattal.)
Igaz, nagy hőmérsékleten a vas is elég, de ehhez egy gyertya lángja nem nagyon elég...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma délután szalonnát fogok sütni, és a tüzet mindíg benzinnel gyújtom be. De viszont a benzineskannám széttört, és oda a benzin. Venni nem akarok kannát, de van itthon egy kevés motorolaj. Motorolajjal is be lehet gyújtani a fát ? Éghető a motorolaj is ?
Papiros fa olaj ezeket tudom de az olajnál van jobb ami éghetőb és húzamosabb ideig megtartja a tűzet?
Gondolok én a hígítóra, 98/95-ös benzinre, dieselre vagy petróleumra. csak mert nem nagyon értek hozzá és nem akarom elrontani a 8.000Ft-os gyújtómat.
Előre köszönöm a segítségeket!
van sok videó, hogy csinálják ezt a rakéta elvű minikályhát konzervdobozból, meg festékes bödönből, meg lemezhordóból.., hosszútávon vagy nagy erejű hő hatására nem olvad vagy ég el? Olyan vékony.., :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!