Mit csináljak, ha kiesik az ágyrácsból az egyik fa?
Kivehető a rács? A sz@r minőségűknél sajnos, ez vele jár. Vagy odaszögeled egyenként az összes fát (ez csak ideig-óráig műxik), vagy elcsattogsz egy bútorboltba, és veszel jó minőségűt, esetleg rendelsz a neten. Ha egyszerű ágyad van, érdemes körben meghúzni az összes csavart az ágykereten.
A másik opció az alátámasztás, én egyszer ideiglenesen egy kettéhajtott, régebbi rugós matraccal oldottam meg a problémát.:-)
Ja, beépített. Próbáld meg facsavarral, ami kétszer olyan hosszú, mint a kiesett fa vastagsága. Ha a szélesség megengedi, csavarhatsz bele kettőt is, ne legyenek se egymáshoz, se a szélhez túl közel.
Egyébként nyugodj meg, a férfiak 99%-a se oldaná meg jobban, mint te, különben itt osztogatnák a tanácsokat. 12 éve élek ittlakó pasi nélkül, végigcsináltam házvételt, komplett felújítást, minden ügyet elintéztem, szervezettebben és költséghatékonyabban, mint bármelyik "teremtés koronája". Ha nagyon nem boldogulsz, hívj asztalost és kész, erre vannak a szakemberek.
Egy képet tudnál feltenni az ágykeretről és az ágyrácsról? Úgy pontosabb tanácsot lehetne adni. Egyébként ahogy a 6-os válaszoló írta, csavarozni jobb megoldás lenne. Viszont az igen valószínű, hogy az ágyrácsot elő kell fúrni, hogy ne repedjen szét.
Ha valódi fa mindkettő, és nem fontos a szétszedhetőség, használnék faragasztót is, biztos hogy az akkor többet nem jönne ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!