Miért nem jön víz a csapból?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Délelőtt szétrobbant a fürdőszoba csaptelep, lett rajta egy lyuk. Elzártuk gyorsan a főelzárót mert ömlött belőle a víz, azóta viszont nem ömlik de csöpög/folydogál... már vagy 50 liter vizet kivittem vödörrel a csalitosba. PLS HLP!
Ha nem, akkor hogyan lehet megszüntetni?
Ha megengedem a csapot,hideget meleget mindeggy levegős víz jön.Fröcsköl,köpdös egy idejig.Kb 2 hete kezdte el.Nem tudom mi lehet a baj.Tipp?Kútból jön a víz.
A mosógép csapjáról lenne szó, ha megnyitom kb 2 másodpercig folyik belőle a víz azután megáll. Viszont ha nem nyitom meg teljesen, hanem csak félig, mondjuk azt köztes állásban van, akkor gond nélkül jön belőle a víz. Ez miért lehet?
Kicseréltem egy kádtöltő csapot, excentert, tömítést mindent, jó is. Használat után ha elzárom, pár másodpercig még folyik a víz, ez miért van? Tehát nem a csatlakozásnál ereszt, hanem a kifolyó részén minimális víz még jön ki.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!