Kapcsolószekrénybe való konnektort be lehet rakni/rakatni régi típusú szekrénybe?
Régi fa mérőhely van jelenleg, és a műhelybe egy egyszerű hosszabbítóval van "bekötve" az áram amikor éppen kell. Ezzel csak annyi a problémám, hogy szinte az egész házon keresztül megy az áram fölöslegesen. Nem tudom mennyit számít, de arra gondoltam hogy talán jobb lenne ha egyből a mérőszekrényből vinném el odáig, hogy fölöslegesen ne terhelje a hálózatot. Nem értek hozzá, lehet nem számít, de viszont más okból is jó lenne ott egy konnektor, például ha a ház előtt (a mérőóra közelében) lévő bokrokat nyírom, akkor nem kell 20 méteres hosszabbítóval szenvedni.
Nem olyan nagy probléma, csak érdeklődök, hogy ilyen régi szekrénybe lehet-e rakni konnektort.

válasza:

válasza:

válasza:Nekem Buman táblán volt, mégis leszedték.
Üdv:1-es

válasza:

válasza:

válasza:Ha bővítesz,úgy is új szekrény kell majd...
A szolgáltató csak a méretlen automatával,és az órával foglalkozik.
A mért oldalon úgy is új automaták,ÉV-relé lesz egy szabvány dobozban. Van direkt odavaló,sínre szerelhető aljzat.
Amíg meg nem csináltatod,tegyél fel egy konnektort,és kész. Hogy van? Tíz évente az óra csere? Leveszik...na bumm.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miért csináltak ilyeneket, ahol két külön nyitható ablak van?
Meghirdettem interneten, ingyen elvihető, mégsem kell senkinek.
Jelenleg szőnyeg van rajta, de ezt fel kel szedni és másik kerül rá. A régi parketta már néhány helyen mozog. A szurokból párologhat ki még káros anyag?
Valóban képesek egy 2 szobás Kádár-kockában 60-70 ezres számlákat produkálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!