Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha elhagytam a közös tároló...

Ha elhagytam a közös tároló és a szemétledobó kulcsát akkor hogy lehetne pótoltatni?

Figyelt kérdés
A szomszédokkal nem vagyunk beszélő viszonyban, ezért az lenne a legutolsó opció.
2024. nov. 20. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Közös képviselő, gondnok...
2024. nov. 20. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Elkéred a szomszédét és másoltatsz.2 ezerből meguszod.
2024. nov. 20. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Aki ott lakik mind szomszéd .
2024. nov. 20. 16:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Az alsó vagy felső szomszédnak nem hiszem hogy lenne kulcsa a nem az ő szintjén levő tárolókhoz.
2024. nov. 20. 17:25
 5/10 A kérdező kommentje:

1-es: és ha a közös képviselő a szomszédokhoz akar irányítani?

Lehet kérni lakatostól a zárcserét amit utána a szomszédoknak átad a közösképviselő?

2024. nov. 20. 17:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5. De amit írsz, az sokkal költségesebb. Azt ki állja szerinted?

Megmondod a közös képviselőnek, hogy tőle szeretnél egy pótkulcsot a másolás erejéig, v. van is neki/k pluszba.

1.

2024. nov. 20. 17:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Beszélek a k.képviselővel , de sanszos lesz hogy neki nincs, mert az iszonyatos mennyiségű kulcs lenne ha emeletenéknt minden szerényhez és tárolóhoz lenne kulcsa. De egy próbát megér.

Ha nincs akkor nyilván vállalom a zárcserét és a költségeit, gondolom pár 10e ft-ból kijön, csak kérdés jogilag szabályos -e?

2024. nov. 20. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:

7. Nálunk így van, csak azt tudom mondani.

A kérdésedre is ő fog tudni válaszolni.

1., 6.

2024. nov. 20. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
7: ilyen szinten biztosan nincs rá jogszabályi tiltás. Ha a házirend vagy hasonló tiltja is, annak milyen következménye lesz, semmi.
2024. nov. 21. 02:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezeknek háztömbönként egy kulcsa szokott lenni. Mindegyik emeleti ledobót nyitja a tied. Ha elkéred bármelyik szomszéd kulcsát, másolás előtt bele is próbálhatod.
2024. nov. 28. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Kis kerti tároló ház hőszigetelés: fa, fém, műanyag?

egy kis kerti házat szeretnénk venni nyárra telekre. nem szerszámok tárolására, hanem sátorozásra, magyarul benne aludnánk. minél tovább, akkor is ha jön az ősz. a választást az alapján mérlegeljük, hogy melyikben tudnánk legtöbb időt eltölteni, magyarul ahogy jön az...

Tárolóban élni?

Egy négyemeletes régi társasházban élek a szüleimmel Budán a 3. kerületben. A társashaz úgy nézz ki,hogy az 1.2.3. emeleten vannak lakások A 4. Emeleten egy közös wc és külön bejáratú, privát,sajat tulajdonú,tárolok vannak. semmi más nincs ott. Ezek általában...

Hol lehetne kapni evőeszköztároló, rekeszes műanyag tálcát?

Eddig jó pár helyen néztem már, de még nem találtam sehol...

Használaton kívüli házban a napkollektort le lehet állítani vagy inkább menjen?

Nem tudom eldönteni Mi a jobb? Ha a végletekig forrósodik a napkollektorban a folyadék, vagy ha lejön a hmv tárolóba?

Társasház közös tároló helyiségében a lakást bérlő nem helyezhet el semmit, csak a tulajdonosok?

Van erre általános szabályzat, vagy az adott társasház közös képviselete dönti el? Több mint tíz milliót fizettem már az évek során, és most közli néhány lakás tulajdonos, hogy tüntessem el az a két kis bútort ami alig foglal helyet, mert nem vagyok jogosult ott...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!