Aki szeret az otthonában illatosítani, milyen légfrissítőt használ?

Én egyszer nagyon akciósan vettem egy Aromax pumpás illatositót, aminek "virágos rét" a fantázianeve (ilang ilang+grapefruit illatú), azt nagyon szeretem, bár engem inkább egy virágbolt friss, nem túl tolakodó illatára emlékeztet 🙂
Ezen felül van konnektorba dugós és pálcikás illatosítóm is, azoknak is meglepően jó illata tud lenne, csak néha picit tömény, még nem sikerült tökéletesre belőni az intenzitást... De legalább a pálcikásból tudok olyan színűt keresni, ami illik a szobák dizájnjához, ezért látványra sem rossz 😁 Amúgy pálcikásból nagyon vágynék egy Rituals fajtájúra (odáig vagyok a Karma termékcsomag illatáért), de az olyan drága, hogy még nem szántam rá magam 🙃 Egyszer régen vettem egy testre-hajra-ágyneműre stb. való spriccelőset, de az nem volt igazán tartós otthoni illatosításra, így nem pazaroltam ilyesmire.

Füstölő szintén :)
Télen aromás diffúzor.
Egyébként a Wc-ben van nekünk, 1000éve vettük, elemes és fél óránként fúj egyet. Meg nem mondom a nevét/márkáját.

Én is füstölőt.
Szellőztetéssel együtt különösen hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!