Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Aki szeret az otthonában...

Aki szeret az otthonában illatosítani, milyen légfrissítőt használ?

Figyelt kérdés
Konektoros, elemes készülék, sima fújós flakonos, illatpálcika stb...
márc. 17. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
kicsit kikopóban van már lehet, én füstölőt használok nagyritkán. ezeket a tipik százasboltban kapható alja félét, mikor mihez van ekdvem, vagy milyet sikerül beszerezni. nem kapcsolódik semmi indiai vallásos dologhoz, nem is cigizem, csak megnyugtat a gomolygó füstje
márc. 17. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Én egyszer nagyon akciósan vettem egy Aromax pumpás illatositót, aminek "virágos rét" a fantázianeve (ilang ilang+grapefruit illatú), azt nagyon szeretem, bár engem inkább egy virágbolt friss, nem túl tolakodó illatára emlékeztet 🙂

Ezen felül van konnektorba dugós és pálcikás illatosítóm is, azoknak is meglepően jó illata tud lenne, csak néha picit tömény, még nem sikerült tökéletesre belőni az intenzitást... De legalább a pálcikásból tudok olyan színűt keresni, ami illik a szobák dizájnjához, ezért látványra sem rossz 😁 Amúgy pálcikásból nagyon vágynék egy Rituals fajtájúra (odáig vagyok a Karma termékcsomag illatáért), de az olyan drága, hogy még nem szántam rá magam 🙃 Egyszer régen vettem egy testre-hajra-ágyneműre stb. való spriccelőset, de az nem volt igazán tartós otthoni illatosításra, így nem pazaroltam ilyesmire.

márc. 18. 00:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
márc. 18. 04:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem légfrissítőt, illatviaszt használok.
márc. 18. 06:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Füstölő szintén :)

Télen aromás diffúzor.

Egyébként a Wc-ben van nekünk, 1000éve vettük, elemes és fél óránként fúj egyet. Meg nem mondom a nevét/márkáját.

márc. 18. 08:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
márc. 18. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is füstölőt.

Szellőztetéssel együtt különösen hatékony.

márc. 18. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!