Hol lehet nézni Baktalórántházi kiadó ingatlanokat?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Kiadnék egy albérletet, találtam is pár oldalt, ahol hirdethetem, de nem tudom melyik népszerűbb, látogatottabb. A válaszokat előre is köszönöm
Régóta keresgélek lakóparki lakásokat, kaptam is néhány ajánlatot, csak túlzottan drágák voltak (100.000fölött). Viszont van olcsóbb is csak azt hallottam, hogy nyilvános oldalakra nem teszik fel őket. De miért nem? És ha közös ingatlan oldalakra nem teszik fel, akkor hová?
Írországba szeretnék kimenni ehhez kéne házat találnom. Valami olyasmi kéne mint az ingatlanok.hu
Amiket a neten böngészek,és magánszemély,már szinte mind elkelt.Voltam irodáknál is,akik bemutatják,de 50000 alatt szinte nincs lakásuk.Ami meg van,ott fix 2-3 hónap kauciót kértek.És alá kellett volna írni egy éves szerződést,hogy ha én mondom fel,akkor a kaució nem...
Egyszerűen nem találok a NET-en kalocsai kiadó lakást. Segítsetek! Nagyon kéne!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!