Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pesthez közel és jó tömegközle...

Pesthez közel és jó tömegközlekedéssel rendelkező, olcsó települést tudtok ajánlani? Olyat ahol olcsó a ház?

Figyelt kérdés
Nem akarok azzal megbarátkozni hogy sosem lehet egy saját házunk nekem meg Páromnak. Csak 20-30 milláért van jó ház? Nincs nagy igényem, egy 70nm-es ház elég, aminek a tetőterét mondjuk be lehet építeni, legyen 1-200 nm telke és csókolom.
2011. dec. 4. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetleg Dunakeszi. De mondjuk 15 millióért nem nagyon fogsz jó állapotú családi házat kapni Bp. közelében, ahonnan jó a közlekedés.
2011. dec. 4. 21:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Mindenképp 20 milla egy ház?
2011. dec. 4. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már nézz körül az expresz-ingatlanon . Nagyon jó kis takaros házakat kinálnak elég jó áron Bp-hez közel.
2011. dec. 5. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Mennyire közel, és mi a "Jó" tömegközlekedés?

Ha hajlandó vagy mondjuk 20-30 km-nyit költözni, akkor van olcsóbb is.

Veresegyház környéke pl. Vagy Erdőkertes, de a csúcs Vácegres:)

Nem azért, mert onnan származom, de tényleg. A világ legszebb és legjobb helye. Ott kb. 3,5 millió egy 800 nm-es telek.

Ha házra vágysz, akkor az említett 80 m2-es, nagy kertes kb. 12-15 millióban van. A nagy kertet úgy értsd, hogy 1000 m2:)

2011. dec. 5. 08:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem, hogy a tömegközlekedés nem jó. Kb. nincs. De hát autó megoldja:)
2011. dec. 5. 08:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne települést keress, hanem konkrét házat. Én is nézelődöm, nálam a kritérium az, hogy vonattal félórán belül beérjek valamelyik főpályaudvarra. Az ugyanis egészen tolrtálható idő szerintem, és a Budapest környéki vonatok 20-30 percenként járnak, szinte mint egy peremkerületi bkv járat.

Ahol vonat jár, ott busz is, és autóval is mehetek, szóval van lehetőség válogatni :)

2011. dec. 5. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:

egy lakást simán megveszel az agglomerációban 10-12 milla környékén.

az egyik barátom pár éve vett egy parasztházat Szigetújfaluban 8 milláért.

nem kell rögtön nagy dolgokba vágni a fejszét...

2011. dec. 5. 21:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindegy hány km, csak valamely forgalmasabb csomópontot 30-40 percen belül érjem el.... az autó azért nem a legjobb, mert ha ketten két helyen melózunk, az két autó... az meg drága.
2011. dec. 5. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Valami tipp, hogy hol lehet valami nagyon egyszerű, nagyon olcsó asztali lámpát venni?

Jó, azt gondolom, hogy világítástechnikai üzletben lehet, de milyen helyeken árulnak még szerintetek lámpát?

Budapesten milyen olcsó, de jó programokat tudtok ajánlani?

Amiben benne van az odaút is tömegközlekedéssel?

Hol lehet olcsó még is szép virágot venni? II. kerületben.

Nem cserepes hanem vágott virágos :D Tudtok ilyet? Bevált virágosokat ?:D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!