Hogyan kell "kisütni" a sólisztgyurmát?
Figyelt kérdés
Utána néztem a neten, de mindenhol mást írnak. Sütőben szeretném szárítani. Hány fokon? Légkeversésesen? Tényleg háromnegyedig nyitott ajtónál kell? És legfőképpen mennyi ideig?2012. jún. 11. 10:03
1/4 anonim válasza:
Én sosem sütöttem. Pár nap alatt megszáradt.
Alacsony hőfok, nyitott ajtó különben megbarnul. Időt nem tudok mondani. Kopogtasd meg néha.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, azon is gondolkoztam,hogy kiteszem valahova, de olyan hülye esős, borús idő van.
2012. jún. 11. 11:08
3/4 anonim válasza:
Tedd fel a szekrény tetejére, ott nem sérül meg, útban sincs, majdcsak kiszárad.
Pláne, ha nem sürgős.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, megfogadom a tanácsod. Nagyon köszönöm! :)
2012. jún. 11. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!