Mi a véleményetek az Ariston vagy Saunier Duval kondis kazánról?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Bosch condens 2000W Ariston Clas Premium EVO 24 Baxi Luna duo-tec compact 24 kombi Valaki tud mondani ezekre valamit?
12 KW teljesítményű fűtőn gondolkodok. -Ariston Genius Premium EVO 12KW System -Saunier Duval Thema condens 12KW + 1 indirektároló Vagy 24 KW Kombi Condens?
Elég kellemetlen tusolás közben, hogy hol forr, hol hideg víz jön, kb öt másodperc különbséggel, ahogy a kazán lekapcsol, aztán meg vissza :( Meg nem hiszem, hogy egy kb 20 nm-es szobához másfél óra kell, hogy egy normálisan működő kazán felfűtse.
Segítségeteket szeretném kérni, hogyan állítsam be a fenti kazánomat, hogy a leg-gazdaságosabban működjön. Azt olvastam, hogy az előremenő vizet minél alacsonyabb hőfokra kell állítani (kb 45 fokra).Ezt meg is tettem, de így elég sokat küzd, hogy pl. az éjszakai 21...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!