Hogyan kell a hósprayt helyesen használni?
Idén vettem először hósprayt. Ablakra szeretnék mintákat készíteni vele, de van egy problémám. Használat előtt felráztam de mégsem azt kaptam amire számítottam. Az állaga folyékony, folyik le az üvegről, és habzik, mintha ablaktisztítót fújnék. Esetleg rosszat vettem, vagy mit lehet ilyenkor csinálni, hogy normális állagot kapjak?
Ilyen a spray:
Ilyen az állaga:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az edénynek legalább akkorának kell lenni, mint a főzőlap karikának?
Jelenleg gáz fali kazánunk van, szeretnénk lecserélni, és kaptunk egy tippet, hogy cseréljünk villanyra. Akinek van, vagy használt ilyet, örülnék, ha megírná a tapasztalatát. Gondolok itt a hatékonyságra, arra, hogy mennyire éri meg anyagilag, Mekkora házhoz ideális,...
Van olyan zuhanyváltó is, amit nem ki-behúzogatni kell, hanem elfordítani negyed fordulatban. Erről vannak-e tapasztalatok?
Most költözök albérletbe ahol gáztűzhely van. Mivel világéletemben villanytűzhelyünk volt, így kicsit félek tőle. Tudna valaki olyan általános jótanácsokat adni, melyek minden típusra érvényesek? Mert én most úgy vagyok vele, hogy inkább veszek egy villamos főzőlapot és azt használom... :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!