melyik éri meg jobban saját termékek és ár szempontjából?
2016. jún. 20. 07:29
1/9 anonim válasza:
Egyik sem. Inkább Coop.
Ezek külföldi áruházláncok, a Coop magyar.
2016. jún. 20. 08:31
2/9 anonim válasza:
tescoba nagyobb a választék.
2016. jún. 20. 08:52
3/9 anonim válasza:
Penny. Egész jók a cuccok, és nem is túl drágák. A Tescóban tényleg több cucc van, régen olcsó is volt, most viszont drága és vacakok a termékek. A coop nekem nem szimpi, egyedül kávét szoktam ott venni, mert szerintem borzalmasan drága.
2016. jún. 20. 08:59
4/9 anonim válasza:
Ha más országát akarod gazdagítani, akkor hajrá. A magyar termékek meg azért drágák, mert kevés a kereslet. Ha többen vennének magyar termékeket, olcsóbbá válnának. Csak el kéne kezdeni.
2016. jún. 20. 09:17
5/9 anonim válasza:
A Coop üzletek árai kb. 25-30 %-kal drágábbak a multiknál. Ez nálam már nem fér bele a toleranciába.
A Pennyben nem túl nagy a választék, de ha nem nagybevásárlást csinálsz, jobban megéri. Én a Tescóból rendelek online havonta egyszer, mindig vannak jó akciók és házhoz is szállítják. Utálok vásárolni.
A kisebb bevásárlásokat éppen az útba eső boltban végzem, ahol még megfelelő a színvonal és elfogadhatóak az árak. Nekem a Spar a legközelebbi. És piacra is elég sokat járok, ott a legjobb az ár-érték arány zöldség-gyümölcs tekintetében, na meg hatalmas a választék.
2016. jún. 20. 09:54
6/9 anonim válasza:
Az a gond a Coop-pal, mint a 72 %-os válaszolóval. Először szeretne keresletet, hogy csökkenteni tudja az árakat. Csakhogy a piacgazdaság nem így működik, a vevő oda megy, ahol jobbak az árak. Nem lehet megfordítani a dolgokat.
2016. jún. 20. 10:11
7/9 anonim válasza:
Pontozzatok le, de nem értitek mi a rendszer célja és bedőltök neki.
2016. jún. 20. 10:37
8/9 anonim válasza:
A Penny sokkal olcsóbb, oda járunk legtöbbet.
Havonta egyszer Tesco, amikor sok jó akciós áru van, teljes áron nem is nagyon veszünk ott semmit.
2016. jún. 20. 16:06
9/9 anonim válasza:
tesco semmivel se olcsóbb mint a többi áruház, péksütemények is már ott a legdrágábbak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!