Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kút vizet házi vízművel lehet...

Juhász Atesz kérdése:

Kút vizet házi vízművel lehet fürdéshez használni?

Figyelt kérdés
Sok embertől hallottam hogy nem de miért? Szüleim vagy 30 évig ezt használták. Köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 29. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze,hogy lehet.

A nitrit-nitrátmizéria az oka,hogy ezt mondják.

2016. jún. 29. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Pár évig laktam olyan helyen, ahol nem volt vezetékes víz, és így fürödtünk. Tulajdonképpen, csak inni, és főzéshez nem használtuk a kútvizet. Amikor a ház tulaja odaköltözött bevizsgáltatta a vizet, hogy van-e benne valammi káros anyag, de minden ok volt. Nyilván azért más volt mint a csapvíz, a kád állandóan besárgult, és a fehér ruhákat se lehetett szépre mosni vele, de simán lehetett így élni.
2016. jún. 29. 13:34
 3/5 Trafó1 ***** válasza:
Én bevizsgáltattam jobb a víz némely szempontból mint a vezetékes így rákötöttem a házra nálam még olyan gond sincs, hogy sárgulna valami, az általában az magas ásványtartalom miatt van.
2016. jún. 29. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Kb 15 évvel ezelőtt még nagyon sok faluban csak kutak voltak

A 60 években meg csak azok voltak .Érdekes,a víz miatt mindenki felnőtt .Most a modern világban meg már semmi sem jó,ha van saját kutad és azt élelmezésre is használod,3 évente be kell vizsgáltatnod.Ez csak 50000.Remélem minden ilyen kút tulajdonos olvasta a nem rég megjelent jogszabály t.Igazából talán nem is az egészségről van szó,ha nem a pénz más módon való behajtásáról .

2016. jún. 29. 20:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! :)

Megnyugodtam.

2016. jún. 30. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!