Digi vagy UPC?

Nekem volt mindkettő. UPC egy kalap szar volt, többször nem volt internet, mikor volt...
Digi internet egész stabil volt, ott a tv adás volt elképesztő szar minőségű.

Még egy szavazat a DIGI melett.
Olyannal még nem találkoztam hogy valaki digiről váltott volna vissza egyéb szolgáltatóra. (ha csak nem kényszerből) Többnyire mindenki kapcsolatban állt valamilyen egyéb szolgáltatóval és azokhoz képest a digi, ár, szolgáltatás, ügyfélszolgálat terén messze a legjobb. Nem azt mondom hogy tökéletesek, de azt hiszem minden szolgáltatónál ez lenne a minimum. Már nagyon várom a digi mobilt. Náluk valahogy nem azt érzem hogy addig vagyok jó ügyfél ameddig a szerződést alá nem írom, utána meg csak egy is pondró vagyok aki nem olvasta el az apróbetűs részt és azt hiszi hogy amit a reklámban ígértek azt meg is kapja. Mondjuk csak T és UPC tapasztalatom van, de nagyon remélem az életben többet nem hoz velük össze a sors.

Nekem volt dolgom már vagy öt szolgáltatóval.
Legjobban a Telecom rabolt le anyagilag. Jöttek időnként 18ezres számlák is.
Amint jött a DIGI váltottam szintén hármas csomagra. Minden pont ugyanúgy használok mint eddig, és még sem ment soha 5300 Ft/hó fölé.
A Net stabil és gyors, a HD adások is tökéletesek, a tel.meg ingyenes a DIGI-sek között.
Ráadásul ingyen lehet a DIGI tv-t is nézni, mobilon.

Nekem UPC van több mint 10 éve. Nincs vele bajom. Szerintem attól is függ, hogy hol van a szolgáltatás, mennyire korszerű a gerinchálózat.
Az igaz, hogy drágább mint a digi, de nálunk csak telekom lenne a másik lehetőség, de az meg akkor sem kellene ha ingyen adnák.
Egyébként az UPC-nél is lehet tv-t nézni számítógépen vagy mobilon. Ráadásul használni lehet egy másik előfizető wifi csatlakozását is. ( UPC Wi free )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!