Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Digi vagy UPC?

Digi vagy UPC?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék hogy jelen pillanatban melyik szlgáltató a stabilabb.

2017. okt. 29. 00:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz korrekt választ kapnod. :-) Kevesen vannak szerintem, akik mindkettőt használták már, illetve akár egyszerre a kettőt. Nálunk UPC van, nem is tudnánk mással szerződni. Akadnak vele problémák, leginkább az internettel. Viszont ahogy hallom a kollégáimtól néha, akik DIGI-sek, náluk is adódnak ilyen problémák. A gyakoriságát nehéz összevetni, mert más terület, de még UPC és UPC között is van eltérés területi elhelyezkedés szerint.
2017. okt. 29. 07:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt mindkettő. UPC egy kalap szar volt, többször nem volt internet, mikor volt...

Digi internet egész stabil volt, ott a tv adás volt elképesztő szar minőségű.

2017. okt. 29. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Évek óta DIGINetem van és szerintem nagyon stabil. Évi 1-2 alkalommal van pár órás leállás, talán karbantartás miatt, illetve eddig kétszer kellett hosszabb leállás miatt hibát jelentenem. Mindkétszer hálózatfejlesztés volt és valamiért nem kapcsolták vissza a netem. Pár óra alatt megoldották. Most fogok áttérni a DIGINet 1000-re, mert pont annyi a havidíja mint a régi 100/50-es csomagomnak (2.500 Ft). Csak netem van, a többiről nincs tapasztalatom.
2017. okt. 29. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt mindkettő. Ég és föld a különbség, minden szempontból. Nem lehet összehasonlítani a kettőt. Csak a DIGI. Most UPC van, mert itt sajnos még nincs DIGI, ahol most lakunk, de csak egy kínlódás. Alig várom, hogy ide is kiépítsék a DIGIT, azonnal váltok.
2017. okt. 29. 14:03
 5/7 anonim válasza:

Még egy szavazat a DIGI melett.

Olyannal még nem találkoztam hogy valaki digiről váltott volna vissza egyéb szolgáltatóra. (ha csak nem kényszerből) Többnyire mindenki kapcsolatban állt valamilyen egyéb szolgáltatóval és azokhoz képest a digi, ár, szolgáltatás, ügyfélszolgálat terén messze a legjobb. Nem azt mondom hogy tökéletesek, de azt hiszem minden szolgáltatónál ez lenne a minimum. Már nagyon várom a digi mobilt. Náluk valahogy nem azt érzem hogy addig vagyok jó ügyfél ameddig a szerződést alá nem írom, utána meg csak egy is pondró vagyok aki nem olvasta el az apróbetűs részt és azt hiszi hogy amit a reklámban ígértek azt meg is kapja. Mondjuk csak T és UPC tapasztalatom van, de nagyon remélem az életben többet nem hoz velük össze a sors.

2017. okt. 29. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt dolgom már vagy öt szolgáltatóval.

Legjobban a Telecom rabolt le anyagilag. Jöttek időnként 18ezres számlák is.

Amint jött a DIGI váltottam szintén hármas csomagra. Minden pont ugyanúgy használok mint eddig, és még sem ment soha 5300 Ft/hó fölé.

A Net stabil és gyors, a HD adások is tökéletesek, a tel.meg ingyenes a DIGI-sek között.

Ráadásul ingyen lehet a DIGI tv-t is nézni, mobilon.

2017. okt. 29. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem UPC van több mint 10 éve. Nincs vele bajom. Szerintem attól is függ, hogy hol van a szolgáltatás, mennyire korszerű a gerinchálózat.

Az igaz, hogy drágább mint a digi, de nálunk csak telekom lenne a másik lehetőség, de az meg akkor sem kellene ha ingyen adnák.

Egyébként az UPC-nél is lehet tv-t nézni számítógépen vagy mobilon. Ráadásul használni lehet egy másik előfizető wifi csatlakozását is. ( UPC Wi free )

2017. okt. 29. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!