Szeretnék öntöt márvány asztalt csinálni,van valami zsákos megoldás vagy ki mit tud?

válasza:

válasza:

válasza:A márvány az kőzetfajta, így olvasztani és önteni nem lehet! Egész márványtömbből vágják ki és faragnak le belőle!
A #2-es amúgy tökéletesen leírt egy lehetséges opciót, mást én se tudok! Vagy ha igazi márványt akarsz, akkor beszélj egy kőfaragó mesterrel/sírkövessel!

válasza:3# legalább 30 éve van öntött márvány, és gránit mosogató is. Ezek öntési technikával készülnek. Ezért öntött. Kompozit anyagokkal keverik a porított ásványt.
Kérdezőnek, ez a minőség otthon nem kivitelezhető. Veszel műmárvány, vagy műkő lapot, és abból tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Kétszintes családi házról van szó. Alsó szinten élek a családommal, felső szinten meg testvérem lakik. Lehetőség van már falunkban is a CSOK-ra felújítás esetén, max 1,2 millió Ft. Jelenlegi fafűtést szeretném hőszivattyúval kiváltani (alacsony hőm. radiátoraim vannak...
Sziasztok! Tehát a szomszéd felőli szoba fal hangszigetelése lenne a cél. A fal glettelt, festett. Utánanéztem hogy vannak isotex (vagy halltex) fali panelek, de hozzájutni körülményes és horror négyzetméter áron vannak. Akkor néztem videókat, hogy uw-cw profilokra...
Sajnos a házamat CSAK belülről tudnám hőszigetelni. A padlás le van, a hátsó hidegebb fallal kezdeném. Jó fél méteres kőfalról van szó. Arra gondoltam hogy gázbeton téglából vagy ytongból csinálnék egy falat, mögé némi rést, esetleg azt kitölteném...
Sziasztok!Tipikus a probléma. Jelzőfényes kapcsoló, mögötte led izzó. Az izzó halványan ég.A probllmát értem, folyik egy kis áram, kevés feszültség van ami miatt ég a led.Ilyen kapcsolóról van szó: Ennek a hátulján van lényegében 2 + 2 luk ahova lehet dugni a...
Az egyik ismerősöm szigeteltette a tetőt és a cserép alá nem tettek nekik fóliát, csak EPS lapokat. Nem szedték le a tetőt, úgy rakták be a lapokat. Jó megoldás ez így, vagy mindenképp kellene a fólia?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!