Vasárnap ilyenkor még lehet fúrni panel lakásban?

válasza:Vasárnap egész nap nem illik.
Habár ahol laktam ott leszarták, még éjfélkor is porszívózott valamelyik barom

válasza:

válasza:A házirend megmondja.
Vasárnap kb. mindenhol tilos fúrni

válasza:Lehet, csak nem szabad.
Nálunk újépítésű házban volt aki vasárnap este 10-kor fúrt. Gyülekeztek is a szomszédok a folyosón a vasvillával.
De ha pl. valami falécet akarsz megfúrni fafuró fejjel, az nem lesz sokkal hangosabb mint egy konyhai robotgép.
További kérdések:
Valószínűleg meg is büntetnének.
Sziasztok! Kinéztünk egy házat vásárlás céljából, azonban jelentős felújítást igényelne. Aki nemrégiben végzett házfelújítást annak kb. hogyan alakultak a költségek? Itt pl.: a szobákban (4 szoba) laminált padlót kellene lerakni, egy tisztasági festés sem ártana,...
A minap beszélgettem egy ismerősömmel aki azt mondta, hogy ő elvből nem szigeteli a házát mert hogy a németek már szedik le. Szerinte bepenészesedik tőle a ház. Egy másik ismerősöm aki meg építészmérnök,leszigetelte a házát 15 centivel. Akkor most ő csinálta rosszul?
Az e.on elutasította a hálózatbővítési kérvényt, mert több dolgot kifogásoltak. Azóta nem tudom a szerelőt elérni, szeretnék mást megbízni, de volt egy szerelő, aki azt mondta, hogy állítólag annak kell befejeznie, aki az igényt beadta. Igaz ez?
Maga a tetőtér 20 éve lett betonozva csak most lett beépítve egy szoba. Csak aljzatkiegyenlito lett téve vékonyan kb egy-másfél hónapja es most hétvégén lett lerakva a padló
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!