Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha a templom harangozhat...

Ha a templom harangozhat vasárnap korán fél 6-kor, én miért nem indíthatom a flexet ugyanebben az időpontban?

Figyelt kérdés
Valószínűleg meg is büntetnének.

ma 16:25
 1/4 MTamas2 válasza:
100%
Sőt, a fűnyírót se indíthatod be.
ma 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Mert annak vallási hagyomànya van, misére, imádságra hív.

Nem csendhàborítasnak számít.

ma 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A reggeli, déli és esti harangszó a napi háromszori "Urangyala" (Angelus) imára hívja a római katolikusokat.

Jobban szeretnéd, ha inkább a muezzin énekelne neked naponta ötször?

ma 16:48
 4/4 Bfgbnn válasza:
A flex azért idegesítőbb jellegű hang, de a harangszó is csendháborítás szerintem reggel fél hatkor. Kit vigasztal hogy valami Szent f@szság miatt ébred fél hatkor hétvégén is?
ma 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Vasárnapi fűnyírás elektromossal?

Elvileg vasárnap tilos zajongani de ez vajon elektromos gépekre is igaz? Le kéne nyírni a ház előtt, már térdig ér lassan a fű. Ti mennyire veszitek szigorúan ezeket a szabályokat?

Tényleg el kellene fogadni, hogy a 77 éves szomszédnak csak vasárnap délután van ideje füvet nyírni?

A dolgozó ember nagyjából ilyenkor tud kicsit pihenni, heverészni, szundikálni a kanapén. Erre 2 órája zúg azzal a szarral. Jó a viszony egyébként, mert mi soha nem szólunk semmiért (sértődékeny család), ellenben ő szól, ha véletlenül a faág átlóg 5 centire. Levágom,...

Vasárnap mi tart nyitva, ahol kapni sokféle hengerzárbetétet?

Megrendelésre nincs idő, sürgősen kéne a mai napon vennem egy hengerzárbetétet. Obi és Praktiker webshopot néztem, de elég szűkös a választék. Budapestben belül hol lehet érdemes még megnéznem?

Hol kapok vasárnap zárat?

Elromlott a zár az ajtóban.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!