Mennyibe kerül egy tetőcsere jelenleg egy 50Nm2-es házon?
Teljes gerenda munkadíj cserép v lemez bármit tudtok mondani? L alaku ház esetében?
Ilyesmi.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pl nekem jó lenne az is ha pl padlásom nem is lenne, úgyse voltam fent már vagy 10 éve. Simán el tudnék képzelni a mostani nyeregtető helyett egy sokkal laposabb félnyeregtetőt... Nem kell szépnek sem lennie, csak működjön mint tető.
Hullámpala van jelenleg a tetőn. Nyeregtetős, 120 négyzetméter. Ha nem kell a tetőszerkezetet cserélni és cserepeslemez kerülne fel+eresz+kémény kibúvó akkor kb milyen árban jönne ki? Szeptemberben terveznénk, ha sikerül addigra az árát összeszedni. Volt már valaki...
Nem cserepet szeretnénk, hanem lemezeset. A ház alapterülete 45 nm, belmagasság 2,2 m, tehát nem egy hatalmas családi házról, tetőről lenne szó. Persze kérni fogunk árajánlatokat, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy kb mennyibe kerülhet? Ma vettük észre, mennyire rossz...
Körülbelüli érték érdekelne csak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!