Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül egy tetőcsere...

Mennyibe kerül egy tetőcsere jelenleg egy 50Nm2-es házon?

Figyelt kérdés

Teljes gerenda munkadíj cserép v lemez bármit tudtok mondani? L alaku ház esetében?

[link]

Ilyesmi.

2024. dec. 27. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Nem a ház alaprajzának, hanem a tetőnek a nm-re számít.
2024. dec. 27. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Munkadíj plusz anyag 2-3 millió.
2024. dec. 28. 08:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Olyat leher h meglevő gerendák amik jó állapotúak 1-1-et újra felhasználni?
2024. dec. 29. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Adott egy 14méter ×6méteres parasztház, tetőcsere kéne rá, legolcsóbban ezt mennyiből lehetne kihozni hozzávetőlegesen? Illetve mivel lehet olcsósítani a dolgon?

Pl nekem jó lenne az is ha pl padlásom nem is lenne, úgyse voltam fent már vagy 10 éve. Simán el tudnék képzelni a mostani nyeregtető helyett egy sokkal laposabb félnyeregtetőt... Nem kell szépnek sem lennie, csak működjön mint tető.

Mennyibe kerül kb egy tetőcsere reális ára?

Hullámpala van jelenleg a tetőn. Nyeregtetős, 120 négyzetméter. Ha nem kell a tetőszerkezetet cserélni és cserepeslemez kerülne fel+eresz+kémény kibúvó akkor kb milyen árban jönne ki? Szeptemberben terveznénk, ha sikerül addigra az árát összeszedni. Volt már valaki...

Mennyibe kerülhet egy teljes tetőcsere?

Nem cserepet szeretnénk, hanem lemezeset. A ház alapterülete 45 nm, belmagasság 2,2 m, tehát nem egy hatalmas családi házról, tetőről lenne szó. Persze kérni fogunk árajánlatokat, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy kb mennyibe kerülhet? Ma vettük észre, mennyire rossz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!