A piros mennyire ritka szobaszín? Ismertek olyat akinek ilyen színű a szobája? Nektek milyen színű? És mit gondoltok a piros színű szobáról?

válasza:Nekem az előző lakásokban volt Gránátalma színű (Dulux v Héra,nem emlékszem).
Diópácos fenyő bútorokkal.
Jól nézett ki.
Másnál nem láttam, biztos nem gyakori.

válasza:

válasza:Konyhába ajánlják elméletileg, mert a szakértők szerint meghozza az étvágyat.
Volt ismerősöm, akinek rikító narancssárga volt a fala. 40 fokban kínzókamra egy ilyen színt nézni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mostanában eléggé megfogott az esztétika és a vele járó rendezettség és tisztaság érzet. Pintereten keresgéltem ötleteket és a legtöbb esztétikus stílusú szobának fehér színe van. Mennyire koszolódik a fehér? Hány rétegben lehet felvinni a fehéret ha az előző szín...
Citromsárgára szeretném festeni a szobám, baj lehet belőle? Pár helyen olvastam, hogy irritáló szín
Festés előtt állunk, és a neten nézegetek képeket. Ezt találtam, ami a legjobban tetszik. A bútoraim egész világosak (fenyő) és a parkettám is.Mindenféleképp ilyen rózsaszínes-barackos színt szeretnék.Esetleg mutathattok ti is képet :)17L
Festeni akarom majd a lakásba az egyik szobát,a mennyezet fehér lesz viszont az oldalfalakat különböző színűre akarom.Valami jó kis kombinációt akarok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!