Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hol kapok vasárnap zárat?

Hol kapok vasárnap zárat?

Figyelt kérdés
Elromlott a zár az ajtóban.

2014. jún. 14. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
OBI,Baumax, Praktiker és hasonlók. Esetleg Tesco, Auchan stb.
2014. jún. 14. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Barkácsáruházakban. És lehetőleg ne a legolcsóbb zárat vedd meg, mert az annyit is ér. :)

Egyébként mi a baja? Mert a legtöbb problémán némi kenéssel lehet javítani.

2014. jún. 14. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ez a zár már javíthatatlan.
2014. jún. 15. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Van valamilyen rendelet arra nézve, hogy vasárnap a kertünkben nem lehet bográcsozni (tüzet gyújtani)?

Gondoltuk kihasználjuk még a jó időd és bográcsoztunk vasárnap. Egy idő után, előszőr csak átkiabált a szomszédasszony, majd telefonált és minősíthetetlen hangnemben - kiabálva közölte, hogy feljelent minket! Nem is akarta elhinni, hogy főzünk, gondoltam átviszek egy tál ételt, hátha megnyugszik.

Vasárnap van a bontási határidő a házra. Két fecskefészket talált a párom és ezzel az indokkal halasztani akarja a bontást őszre, mivelhogy a fecske...

Azt hittem hanyatt esek a székről, amint ezt hallgattam. Annyira húzta halasztotta, hogy most kell neki az utolsó pillanatban ezt csinálnia..

Miért drágább a jegy a Construma-ra szombaton mint vasárnap? Mi az a közönségnap?

Most gondoltam hogy veszek online jegyet de látom hogy nem egyformák az árak a két napon. Mitől van ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!