Hogyan lehetne megoldani, hogy ne jöjjönek be folyton a farkaspókok a házba?
Nem próbáltam még ki egyiket se, de most ki fogom. Itt sima kaszáspókok vannak, de unom kidobálni őket.
Nálam semmi sem vált be igazából a csodaszerekből.
Lehet venni gazdaboltokban pók ellen vegyszert, ezzel hetente be kell fújni az ablakokat küszöböket, fal kerületét sarkokat. de egy idő után nem izgatta őket...több félét kipróbáltam, mindig hozzá szoktak. Az ultrahangos pók riasztóra meg hálót kötöttek, de legalább azóta nincs egér.
Ami viszont nagyjából bevált, az a rendszeres nagytakarítás havi 1x. Érdemes kanapé, ágyak alját is rendszeresen leporszívózni, hűtőt kihúzni és a kompresszor körül kitakarítani. Laminált padló szegélyeket végig szívatni, szekrények alatt, mögött. És kell szúnyog háló. Ezt csinálod kb fél évig és eltűnnek. Az utóbbi időben már csak 1-1 jelenik meg havonta, de mostmár csak 3 havonta csinálok ilyen takarítást. Gondolom még maradtak peték amiket nem tudtam eltűntetni. Nem húzkodom ki a szekrényeket, mert mind beépített, de vettem 80 cm-is lapos szívófejet és az befér a szekrény alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!