Ki lehet valahogy mosni egy beszáradt vérfoltot a párnahuzatból?
#10 Felesleges az ilyen buta személyeskedés mindkét részről.
Egy kérdés volt feltéve amihez nem kell kioktatni a kérdezőt, ahogy ugyanígy nem kell bunkózni visszafelé sem.
Nem mindig csak egy párnahuzatról avn szó, van amikor egy dupla garnitúra jó minőségű ágynemű megy így a selejtbe. Egy jóféle pamut ágynemű 15-25 ezer Ft is lehet és duplán megvéve, ahogy én is szoktam a páromnak meg nekem, az már tetemes összeg. Nyilván nem fogom egy 1000Ft-os sima párnahuzattal helyettesíteni a garnitúra párnahuzatát ha megoldható hogy kitisztítom.
#16 Kérlek ne reagálj rá többet! Látod, hogy csak azért folytatja.
Ez jó alkalom megtanulni, hogy a hasonlókon át kell nézni mert csak lerántanak a maguk igen alacsony szintjére.
"veszel Vanish szappant, az is 1000 ft vagy mas tisztitószert"
Nem kell őrült összegeket elkölteni! Egy 300 forintos marhaepe szappant kell venni a DM-ben, és sokáig jó lesz. Mosás előtt be kell langyos (kézmeleg) vízzel vizezni a foltot és mind a két oldalán a marhaepe szappannal alaposan bedörzsölni. Hagyni kell 10-15 percet állni (hogy az enzimek elvégezzék a dolgukat), és utána betenni a mosógépbe a többi ruha közé, és elindítani a mosást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!