Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Elektrolux inox gáztüzhelyem...

Langi44 kérdése:

Elektrolux inox gáztüzhelyem van. A szenyeződések /zsir,olaj, viz stb./ eltávolítására szeretnék javaslatokat kérni ?

Figyelt kérdés

2024. máj. 9. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Ez bonyolult lenne? Mosogatószeres víz, szivacs.
2024. máj. 9. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Inox nagyon kényes felület. Én megfontolnám az eladását és vennék helyette festettet.
2024. máj. 9. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Hideg zsíroldó, bő víz, és inox tisztító hab.De, ha az nincs, jó az ablaktisztító is
2024. máj. 9. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Vizkőre 10% ecet majd mosogatószer melegvíz , a zsirra olajra oldószer trisós víz .
2024. máj. 9. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak "szálirányba" sikáld ha nagyon muszály
2024. máj. 9. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Mehet te hideg zsíroldó,nálam is Inox van nem látszik rajta.
2024. máj. 10. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Inox felületet egy kis ciffel tisztutottam es ilyen lett. Ez mi? Mivel tisztitsam??

Most eloszor van ilyen inoxos páraelszívonk (albérlet) es hat eleg zsiros volt. Szivaccsal keves ciffel tisztitottam de nem mindenhol. Utana csak mosogatoszer+ciffes vizes rongyal. Eleg csunya lett. Szerintetek elrontottam? Elegge felek mert hat nem a mienk....

Mivel szoktátok tisztítani az inox főzőlapot?

Most vettünk új gáz főzőlapot. Inox, ami ugye elég kényes. A régi az évek során elég csúnya lett. Ti mivel és hogy tisztítjátok, hogy se karcos se foltos, mázgás ne legyen?

Mivel takarítsam az inox gáztűzhelyemet, hogy ne maradjon foltos?

Zsíroldóval szoktam, utána vizes szivassal áttörlöm és mindig ilyen foltos meg csíkos marad. Próbáltam, hogy utána áttörlöm ablakmosós szilviával, de akkor is

Inox háztartási gépeket mivel takaritjatok?

Bármivel letorlom az inox gépeket mind foltos, csúnya marad.barmilyen tippet szívesen fogadok

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!