Melyik porszívó jobb porzsák nélküli vagy porzsákos?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 16:21
11/15 anonim válasza:
Az összes profi gép zsákos. Vajon miért?
12/15 anonim válasza:
Dehogy szív gyengébben a porzsák nélküli, mi nemrég vettünk egyet és teljesen meg vagyunk elégedve vele. Egyszerű üríteni, és teljesen jól szív.
13/15 anonim válasza:
Egy uzletes szerint, csakis porzsakos. Megkerdezte, mit gondolok, hova megy a por java resze?
14/15 anonim válasza:
Egyértelműen porzsákos.
Esetleg HEPA szűrős.
15/15 anonim válasza:
Méghogy nem szív gyengén a zsák nélküli? Kb. mintha tüdővel szívnám. Nekem 1-szer volt olyan, az első porszívózás ment vele, aztán már nem szívott fel semmit. Visszavittem, azt mondták, csak ki kell tisztítani. Kitisztítottam, megszárítgattam, nagyjából két m2-t újra ki tudtam vele porszívózni, aztán ment megint elölről a tisztogatása.
Ha tehát a szőnyegedet szeretnéd takarítani, nem a porszívódat, ne vegyél porzsák nélkülit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!