Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Coccolino öblítőhöz milyen...

Coccolino öblítőhöz milyen mosópor való?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amilyet veszel, én nem gondolom, h öblítőhöz kellene vásárolni mosóport:))))
2011. aug. 18. 14:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ez az! A ruha anyagát, színét és a szennyeződés fajtáját, mértékét kell figyelembe venni.
2011. aug. 18. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Ecetet a mosószerhez, vagy az öblítőhöz szoktad tenni?

Ki szeretném próbálni, itt már olvastam többször is, hogy ajánlják. Sokszor olyan nem jó szagú a ruha, amikor kiszedem a gépből, pedig azonnal kiveszem mindig és az ajtaját is nyitva hagyom, szóval nem poshad be elméletileg, de gyakorlatilag van valami, számomra nem...

Coccolino öblitöhöz miért nincs már ajándék plüss maci?

Nagyon keressük.Unokám kedvence és bölcsibe is kéne egy neki plusszba.

Régen milyen nevű öblítők voltak?

Az egyik Coccolino öblítő édesanyámat nagyon emlékezteti egy régi öblítőre, de nem emlékszik a nevére. Ha jól rémlik neki, talán 'F' betűvel kezdődik.

Sárga és fehér lenor öblitőhöz milyen mosópor vagy gél illik ami jobban kiemeli az illatát?

Igy is illatosak a ruhák, csak gondolom van olyan mosószer ami tartósabbá is teszi. Köszi

Coccolino illatpárna mennyire hatásos?

Van egy kardigánom amit a táskámba hordok egy szatyorban, arra az esetre, ha fáznék. Ha veszek coccolino illatpárnát, és a szatyorba az összehajtott ruhába teszem, az sokáig megtartja majd az illatát? Jó ötlet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!