Porszívó szűrűjét kimoshatom mosógépben?
Figyelt kérdés
Samsung porszívónknak van ilyen szűrője: [link]
Általában kézzel szoktam kimosni, de eszembe jutott, hogy lenne-e baja mosógépben? Szerintetek? A nagyja koszt, hajszálakat, stb leszedtem róla, nem lesz bajuk a ruháknak ha együtt mosom őket?
2016. jún. 27. 15:14
1/5 anonim válasza:
Nem lesz bajuk, esetleg egy harisnyahálóba beteheted vagy nagyobb zokniba, kispárnahuzatba hasonló, hogy ne közvetlenül érjen hozzájuk, bár akkor a ruhát amibe tetted újra érdemes kimosni szereintem
2/5 anonim válasza:
Sima szűrőket kimoshatod nyugodtan. A hepát inkább ne.
3/5 anonim válasza:
Ennyire lusta nem lennék,hogy pár ezer ft szűrőt ne tudnék kézzel kimosni .A vizzel való tisztitása ,nem a mosógépet jelenti .
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, kimosni kézzel max 5 perc ha nagyon koszos már. Mosógépbe én nem tenném, elvileg csak sima, langyos vízzel szabad mosni.
5/5 anonim válasza:
Simán lehet mosni gépben!
A kis sárga pöcök fog sérülni, én mondjuk leszedtem, mert nekem könnyebb volt úgy mosni kézzel.
Általában fekete munkás ruhákkal kerül a gépbe és minden túléli a mosást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!