Hogyan mossam ki a ruháimat?
Van néhány pólóm, rengeteg zokni és gatya meg egy farmernadrág, amit ki szeretnék mosni, de volt hol kimosatnom.
Így néz ki a gép, van mosószer is. Hogyan kéne használnom? :D
Hát ez tök aranyos!:-)
Válogasd szét a színeseket a fehérektől. A pólók nyakán,vagy belül,valamelyik oldalán van egy bevarrt cédula amin rajta van,milyen hőfokon moshatók. Ha 40 C,mehetnek a normál programban,mint a többi is,amit felsoroltál,mosható ezen a hőfokon. A zoknit,gatyát illik külön mosni,de ha nem túl sok a ruhanemű,berakhatod a többivel.
A mosószeradagolóban tudod mit hova tegyél?
Köszönöm!
Mosószert és mosóport találtam. Ahova be kéne ezeket rakni, három részre osztódik. Melyiket hova?
Van valami jelzés a fiókokon?
Pl. I,II..
vagy virág,vagy rácsos,ilyesmi?
I: Előmosáshoz ide kell tenni a mosóport.
II: ide tedd a mosóport a sima mosáshoz
A csillag vagy virág jelű tartóba pedig az öblítőt tedd.
40 fokos mosással semminek nem lesz baja.
A sötétet és a színeseket, világosokat mosd külön!
Középre az öblítő, jobbra, a kettes jelhez meg a mosópor.
Az előmosás a nagyon durván koszos ruhákhoz kell, olyankor ahhoz külön szer kell, amivel mossa kis ideig a ruhát, majd csak utána csinálja a rendes mosást a mosóporral. Én sose használtam még, meg szerintem sokan mások se, mert ha olyan szinten mocskos a ruha, akkor kézzel mosom elő és nem a drága mosógépet nyektetem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!