Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek miért ilyen olcsó...

Szerintetek miért ilyen olcsó ez a lakás?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 8. 23:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz kepest, hogy panel, eleg draga. En ennel kevesebbert vettem 44 mn balatoni nyaralot kerttel.
2014. máj. 9. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Első, maradtál volna inkább csöndben...

"közepes állapotú lakás eladó."

Magyarul katasztrófális állapotok vannak ott, pl. csótányok, lejött vakolat, cigányok álltal kilopott radiátorok, csapok, nyílászárók stb... Ezért adják féláron.

2014. máj. 9. 00:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A XIII. kerület nem épp egy leányálom habár vannak már rehabilitált részei.

Ha tényleg érdekel a kecó szerintem menj el és nézd meg a lakást, a környéket.

A közös képviselőtől érdeklődj a ház állapota felől, a lakók összetétele felől, rendesen fizetik-e a közös költséget mennyi hiánya van a háznak...stb.

Egyébként recesszió van a panelokat sem kapkodják pláne, hogy az embernek a gatyája rámegy a távhőre.

Én a városligetnél lakok 3 emeletes tégla bérházban szép, parkosított, napfényes udvar, földszint. Ritka az ilyen.

A két közvetlen szomszédom pár hónap különbséggel ebben az évben adták el a lakásaikat.

1,5 szoba 45-47 nm. kb. 7-9 milláért keltek el.

Ennyit adtak érte nincs áruk az ingatlanoknak.

És ez egy jól ellátott, jó közlekedésű környék.

Egy panelért még ennyit sem adnak.

Sokat számít a környék, a ház a lakás állapota, a beosztása mennyire előnyös stb.

Aztán az sem mindegy, mióta próbál megszabadulni tőle a tulaj. A szomszédaim is 10 milkáról indultak évekig nem kellettek a lakások senkinek a végén kénytelenek voltak letornázni néhány milliócskát, hogy végre elkeljen.

2014. máj. 9. 00:44
 4/9 anonim válasza:

Szerintem nem olcsó, ilyen árak vannak jelleg a piacon. Köszönhetően a drága bankoknak, és a sok hitelnek, amit kiadtak. Sőt, még drága is, pláne, ha sokkal jobb környéken egy ikerház fele is ennyibe kerül, hitelmentesen.

A régi árakhoz képest egyébként olcsó. De már rég nem az a piac uralkodik.

2014. máj. 9. 03:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert az az ember aki ismeri Pestet, az sosem venne a XIII.Béke úton lakást.Annyira trágya hely.
2014. máj. 9. 07:55
 6/9 anonim ***** válasza:
A XIII. kerületben sok a nem napon barnult, elég bemenni a Duna Plázába vagy az Árpád-hidi aluljáróba. Én nem költöznék oda.
2014. máj. 10. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
A hírdetés fotóján panelház van, a lakás a leírás szerint téglaházban van. Átvágás!
2014. máj. 10. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Menjetek ki és nézzétek meg személyesen, akkor kiderül. Szerintem csak nagyon lelakott és/vagy meg van szorulva a tulaj.
2014. máj. 11. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Devizahiteles lehet, szoros határidővel.
2014. máj. 11. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!