Első, maradtál volna inkább csöndben...
"közepes állapotú lakás eladó."
Magyarul katasztrófális állapotok vannak ott, pl. csótányok, lejött vakolat, cigányok álltal kilopott radiátorok, csapok, nyílászárók stb... Ezért adják féláron.
A XIII. kerület nem épp egy leányálom habár vannak már rehabilitált részei.
Ha tényleg érdekel a kecó szerintem menj el és nézd meg a lakást, a környéket.
A közös képviselőtől érdeklődj a ház állapota felől, a lakók összetétele felől, rendesen fizetik-e a közös költséget mennyi hiánya van a háznak...stb.
Egyébként recesszió van a panelokat sem kapkodják pláne, hogy az embernek a gatyája rámegy a távhőre.
Én a városligetnél lakok 3 emeletes tégla bérházban szép, parkosított, napfényes udvar, földszint. Ritka az ilyen.
A két közvetlen szomszédom pár hónap különbséggel ebben az évben adták el a lakásaikat.
1,5 szoba 45-47 nm. kb. 7-9 milláért keltek el.
Ennyit adtak érte nincs áruk az ingatlanoknak.
És ez egy jól ellátott, jó közlekedésű környék.
Egy panelért még ennyit sem adnak.
Sokat számít a környék, a ház a lakás állapota, a beosztása mennyire előnyös stb.
Aztán az sem mindegy, mióta próbál megszabadulni tőle a tulaj. A szomszédaim is 10 milkáról indultak évekig nem kellettek a lakások senkinek a végén kénytelenek voltak letornázni néhány milliócskát, hogy végre elkeljen.
Szerintem nem olcsó, ilyen árak vannak jelleg a piacon. Köszönhetően a drága bankoknak, és a sok hitelnek, amit kiadtak. Sőt, még drága is, pláne, ha sokkal jobb környéken egy ikerház fele is ennyibe kerül, hitelmentesen.
A régi árakhoz képest egyébként olcsó. De már rég nem az a piac uralkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!