Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vettem 1 panel lakást és nem...

Roberto86 kérdése:

Vettem 1 panel lakást és nem tudom/tudja senki hogy melyik a hozzá tartozó pince, hogy tudom kideríteni hogy melyik a pincém?

Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A társasház alapító okiratban, ahol szerepelnek a tulajdoni hányadok, benne kell legyen.
2017. aug. 7. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Közös képviselő?
2017. aug. 7. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a "pince" tároló, közös képviselő tudja.
2017. aug. 8. 12:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy a közös képviselő nem akar segíteni.

alapító okiratban hol tudom beszerezni?

2017. aug. 8. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy egyáltalán tartozik hozzá pince?

Mi az építése óta lakunk egy panelben,aki kapja marja alapon szerezték a pincéket a lakók,aki élelmes volt az egyedül van egy 30 m2-esben,aki meg lassú volt ott meg 10m2-en osztozik két család...

2017. nov. 1. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Max.18 millióért hol lehetne normális, kétszobás panellakást venni Budapesten?

Lehetőleg nem elit de nem tré környéken, legalább kétszobás lakásra gondoltunk. Max 18 millió. Merre érné meg nézelődni?

Milyen áron adható ki egy félszoba (7m2), a hozzá tartozó hall (14m2) résszel együtt?

A panellakás az Örs vezér terénél van, 2 percre a metrótól, kulturált, tiszta, frissen festett.

Megtarthatja magának az eladó a panel lakáshoz tartozó pincént?

A tulaj szeretné megtartani magának a lakáshoz tartozó pincét joga van ehhez ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!