Hogyan kell védekezni a ház szigetelését megbontó Harkály. Fakopács ellen?

válasza:

válasza:Nagyon egyszerű. A Harkály meg a Fakopács nevű emberekre ez esetben kihívhatod a rendőrséget.
Ne hagyd, hogy ilyen nevű emberek megbontsák a házadat.

válasza:Tudnak bizony komoly kárt okozni. Eszetlen jószágok. Pl. egy műanyag ablak gumiszigetelését is egy hónapig ütögette az egyik, le is fényképeztem anno. De ott nem lett komoly gond, viszont a szigetelésbe nagyon szeretnek lyukat csinálni.
Ahol ütöget, tegyél fel valami anyagot, pl. raschelhálót.
Elég csúnya, de ha elszokott onnan a madár, levehető.

válasza:

válasza:

válasza:Egyik ismerősömnél csináltak olyat 4 emeletes szigetelt panelen, hogy a tetőről hosszú madzagon lelógattak valami bagoly forma karton izét. A hosszú madzag miatt nagyon enyhe szélben is lengedezik a ház oldalán.
Ezzel a módszerrel sikeresen elűztek valamilyen madarat, bár nem emlékszem, hogy harkály volt-e.
Nyilván a sima kartonpapírnál valami vízállób dolog kell.
Kapcsolódó kérdések:
Panelben lakom. Egy ideje behozták a konténereket az utcáról és a házban tároljuk, a földszinten lett lefalazva egy rész nekik. Kb 2 hónapja fedeztem fel a dögöket. Egyszer kaptam géles irtót, azon kívül ragadós csapdákat használok. Főleg a konyhában vannak, a...
Panellakásról van szó, földszinti, a függőleges és vízszintes falak érintkezésénél a padlón jól látható rések vannak lakásszerte. Nemsokára parkettázás lesz, előtte mindenképpen szigetelni szeretném ezeket a réseket. Mi a legjobb erre a célra? Mi az az anyag, amin nem...
5 centi szeles zartszelveny vasrudra kell a folyosora. hiaba suru a tuskesor,az alapnal szerintem be tud ulni a fecske.vagy kozepre, a tuskesorok koze.
Mi az elektromos csotányriasztóra szavazunk, de nem tudjuk melyik a legjobb, illetve melyik hatásos a csotányok ellen, mivel ilyennel még nem találkoztunk.
Csótány ellen kellene.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!