Rozmaringot hol és hogy szárítsam?
Figyelt kérdés
Szárítani szeretném, de nem tudom hol kellene. Mire tegyem rá? Kertes házunk van, macskák járnak át az udvaron, de nem a miénk. Hol, hogyan szárítasm?
Köszi szépen előre is a válaszokat!
2014. máj. 10. 19:24
1/3 anonim válasza:
És ha sütök valamit, utána egy tepsin szétteregetem a fűszernővényt, és beteszem a már kikapcsolt, langyosra hült sütőbe. Szépen megszárad, csak össze kell morzsolni.
2/3 anonim válasza:
Pl. konyhában felakasztva szokták vagy az ablakpárkányon. Deigazából ha neked van növényed, nem szárítanám, hanem mindig frissen vágnám, sokkal intenzívebb és finomabb.
3/3 anonim válasza:
Így van, ez nem fagy le télre, bármikor tudsz belőle csípni.
Szárítani árnyékos, szellős helyen kell, napon "rongálódik".
Szekrény tetején is jó, de legjobb egy tiszta tálcán vagy valamin feltenni a padlásra, aztán 1-2 hét után lehet csomagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!